0  produkter i handlekurven
Skip Navigation Links
Nye Produkter
Finn din Terapeut
Lagersøk NN-S
Om Oss
Produktkategorier
Informasjon

Arnika på Facebook

Følg Arnika’s Facebook-side, for informasjon om produkter, nyheter, oppskrifter, tips og råd.

Populære kategorier

Allergi Aminosyrer B vitaminer B‑vitamin Energi Enzymer Fettsyrer For kvinner Fordøyelse Hud K vitaminer K‑Vitamin Ledd og muskler Mage og tarm Magnesium Marine fettsyrer Mat Matintoleranse Nedstemthet og uro Nesespray Protein Sink Skjelett Søvn Trening Vegan Vegetabilske fettsyrer Vektreduksjon Vitaminer Øre, nese, hals


Cocosa sukker økologisk 500g


Cocosa sukker økologisk 500g

er produsert av Soma | varenummer-N31229

Cocosa kokossukker fremstilles av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen. Året rundt høstes denne næringsrike nektaren av lokale bønder som straks tilbereder den ved svak varme slik at det dannes sukkerkrystaller. Resultatet er et naturlig og uraffinert sukker med glykemisk indeks (GI) på kun 35. I tillegg til den velkjente søtsmaken vi kjenner fra hvitt sukker, har det en anelse karamell i smaken, og en litt mykere konsistens enn "harde" hvite sukkerkrystaller.

Bedre

Tilgjengelighet

  På Lager 30 stk

Pris 116,00 kr  
 



Bruk og dosering

Erstatt like deler sukker med like deler kokossukker i alle oppskrifter, og la deg inspirere av både smaken og bakeregenskapene.

Kokossukker er velkjent i det orientalske kjøkken for sin gode aroma og sødme, og som en populær smakstilsetning i varme og kalde retter, samt i te og kaffe. Det løser seg lett opp i væske, har lavt smeltepunkt og høyt brennpunkt. Cocosa kokossukker egner seg derfor godt til baking og hjemmelaget konfekt, til søting av dessert og drikke og til smaksetting av sauser, marinader og dressinger.

Tilleggsinformasjon

Kokosnøttsukker fremstilles på tradisjonelt vis i de landene i sydøst-Asia hvor kokosnøttpalmen vokser fritt. Kokosnøttsukker egner seg ikke til kommersiell masseproduksjon ettersom nektaren gjærer kort tid etter tapping, og man derfor kun kan benytte fersk nektar. Produksjonen av kokosnøttsukker må derfor skje kort tid etter at sevjen er høstet fra kokosnøttblomstene, som vokser høyt oppe i kokosnøttpalmen. Palmene vokser over store områder i grisgrendte strøk, og skaper mange lokale arbeidsplasser på småskalabruk på Filippinene og øyer på Indonesia. Kokossukker har av den grunn en høy stjerne innen miljøer som jobber for rettferdig handel i verden. Kokosblomstnektaren består av 80% vann, 15 % sukker og resten aminosyrer og mineraler. Brukt på tradisjonelt vis vil det berike både varme og kalde retter og drikker, og har like gode bakeregenskaper som sukker. Bon appetitt!


Produktkategori
Mat, Søtning
 


Kunder som har kjøpt denne varen kjøpte også:

Ecuador Organic 70% Dark Chocolate

Ecuador Organic 70% Dark Chocolate


Soma | vnr-N31374

Ecuador Organic 70% mørk sjokolade er økologisk, naturlig og fantastisk god! 70 % mørk sjokolade med kun 3 ingredienser: kakaomasse, rårørsukker og kakaosmør. 100 % økologisk og uten les mer ...
Cocosa Pure Coconut Oil 500ml Olje

Cocosa Pure Coconut Oil 500ml Olje


Soma | vnr-N22319

Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler les mer ...
Fiber sirup, clear 450g

Fiber sirup, clear 450g


Funksjonell mat | vnr-N33137

FiberSirup Clear er en allsidig ingrediens i baking og matlaging. FiberSirup er en søt sirup av nyttige prebiotiske fibre som både smaker godt og gjør godt for hele kroppen. Godt i les mer ...