0  produkter i handlekurven
Skip Navigation Links
Nye Produkter
Finn din Terapeut
Lagersøk NN-S
Om Oss
Populære kategorier
Aminosyrer Antioksidanter B vitaminer B‑vitamin C vitaminer C‑vitamin D vitaminer D‑Vitamin Energi For kvinner K vitaminer Kosttilskudd K‑Vitamin Ledd og muskler Magnesium Mat Melkesyrebakterier Nedstemthet og uro Protein Skjelett Søvn Trening Vegan Vitaminer
Tisserand aromatherapy
Linker
Arnika på Facebook
Nasjonalt informasjonssenter for alternativ behandling
Norges Naturmedisin Sentral
Norske Homeopaters Landsforbund
Norske Naturterapeuters Hovedorg
Statens legemiddelverk

Arnika på Facebook

Følg Arnika’s Facebook-side, for informasjon om produkter, nyheter, oppskrifter, tips og råd.


arnika.no terapeutregister

TerapeutRegister - Finn din behandler, Oslo - behandling: Gestaltterapi

gestalt psykoterapeut MSc Christine Endsjø

 
U20 mindfulness og terapi
Universitetsgt 20

0162 - OSLO


Kart
92 82 60 24 / 928 26 024
c.endsjo@icloud.com
www.mindfulnessogterapi.no
Lagre visittkort

Behandling:
Gestaltterapi
Samtaleterapi


Kvalifikasjoner:
Jeg har en Master of Science i Gestalt Psykoterapy fra UK og har mye erfaring med individual- og parterapi over en 20 års periode. Utover dette er jeg trent i ulike varianter av mindfulness, oppmerksomt nærvær, og er opptatt av hvordan kunne bringe inn mindfulness eller her-og-nå tilstedeværelse i hverdagen. Som gammel Biopat vet jeg en del om på kostens betyning for psyken så vel som for kroppen og anbefaler gjerne klienten en helhetsorientert behandler for opp følging på kost og tilskudd parallelt med prosessarbeid.

Guri Ulfsnes

 
Oslo og Moss
Skøyenåsveien 22, 0686 Oslo
ØstVest klinikken, Helgerødgata 36, 1512 Moss
0686 - OSLO


Kart
416 23 851
guri@gestaltterapeutene.com
www.gestaltterapeutene.com
Lagre visittkort

Behandling:
Gestaltterapi


Kvalifikasjoner:
Jeg er utdannet Gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt, NGI og medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening, MNGF®. Jeg er underlagt taushetsplikt, etiske retningslinjer, og går jevnlig i veiledning. Medlemskapet i NGF er en kvalitetssikring for faglig profesjonell psykoterapi. Den 4-årige utdanningen innfrir kravene som stilles for å oppnå European Certificate of Psychoterapy, ECP.

Som terapeut liker jeg å kalle meg "Gartner". Jeg ønsker å være en katalysator til andres bevisstgjøring, utvikling og glede. Det å bli kjent med seg selv og bli bevisst egne behov kan være en krevende prosess. Min egen erfaring er at her ligger potensialet i forhold til å ta et valg, kunne hande og erfare endring. Jeg jobber med mennesker som står fast i valg, opplever frustrasjon, handlingslammelse og/eller redsel.AnnenInfo:
Gestaltterapi er en av de mest utbredte psykoterapeutiske metodene i Europa, og bygger på humanistisk psykologi. Gestaltterapi egner seg for individual-, par- og gruppeterapi. Det er også gjort nyttig erfaringer innenfor organisasjonsarbeide og konsulentarbeid. Gestaltterapi ble grunnlagt i USA på 50-tallet og begynnelsen av 60-tallet av ekteparet Fritz og Laura Perls sammen med Paul Goodman. Perls hentet begrepet gestalt fra gestaltpsykologien. Det kan oversettes med et ”meningsfylt hele” eller et mønster. Gestaltterapi bygger på den grunnleggende forståelsen om at enhver er ansvarlig for sine for sine valg og handlinger, innenfor rammen av sine muligheter. Gestaltterapi har utviklet metoder for å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at vi tydeligere kan se oss selv og våre valg. Denne bevisstgjøringen kan skje gjennom samtaler, rollespill og ulike typer eksperiment. Gestaltterapi er ingen ”hurtig-kur”, men en metodisk og prosessorientert samtale der terapeuten arbeider med utgangspunkt i det personlige møte mellom seg og klienten, på klientens premisser uten å tolke eller å dømme. I en slik samtale retter vi oppmerksomheten mot pusten og hva som skjer med kroppen. Ved å oppservere det som er, det som skjer eller det du gjør kan du erfare mer av deg selv. Ikke alt vi erkjenner kan endres. Men ingen ting kan endres før vi har erkjent det.

Line Christiane Varskog MNGF

 
Sentrum OSLO og sentrum DRAMMEN
Sentrum OSLO og sentrum DRAMMEN

0158 - OSLO


Kart
90 79 37 09 / 907 93 709
line.varskog@gmail.com
www.linevarskog.no
Lagre visittkort

Behandling:
Gestaltterapi


Kvalifikasjoner:
OSLO SENTRUM: Fridtjof Nansens plass 8 & DRAMMEN SENTRUM: Nedre Storgt. 29.

Les mer på www.linevarskog.no


AnnenInfo:
OSLO SENTRUM: Fridtjof Nansens plass 8, 5. etg, rom 508 & DRAMMEN SENTRUM: Nedre Storgt. 29. Les mer på www.linevarskog.no

Liv Aagaard / Vida Gestaltterapi

 
Majorstua terapifellesskap
Industrigaten 46c
Oslo
0357 - OSLO


Kart
911 99 501
liv@vida-gestalt.no
www.vida-gestalt.no
Lagre visittkort

Behandling:
Gestaltterapi


Kvalifikasjoner:
Gestaltterapeut og coach, MNGF

AnnenInfo:
Individualterapi, coaching, parterapi, grupper