0  produkter i handlekurven
Skip Navigation Links
Nye Produkter
Finn din Terapeut
Lagersøk NN-S
Om Oss
Populære kategorier
Aminosyrer Antioksidanter B vitaminer B‑vitamin C vitaminer C‑vitamin D vitaminer D‑Vitamin Energi Enzymer For kvinner Fordøyelse K vitaminer K‑Vitamin Ledd og muskler Mage og tarm Magnesium Mat Matintoleranse Nedstemthet og uro Polysan Protein Skjelett Søvn Trening Vegan Vitaminer
Tisserand aromatherapy
Linker
Arnika på Facebook
Nasjonalt informasjonssenter for alternativ behandling
Norges Naturmedisin Sentral
Norske Homeopaters Landsforbund
Norske Naturterapeuters Hovedorg
Statens legemiddelverk

Arnika på Facebook

Følg Arnika’s Facebook-side, for informasjon om produkter, nyheter, oppskrifter, tips og råd.


arnika.no terapeutregister

TerapeutRegister - Finn din behandler : Kari Malmanger

 
Kari Malmanger

  
Markveien Naturmedisinske Senter
Markveien 3D

0554 - OSLO


Kart
23 22 66 90
post@mns.no
www.mns.no
Lagre visittkort

Behandling:
Homeopati
Øreakupunktur


Kvalifikasjoner:
Kari har jobbet som homeopat siden 2004. Veien har gått via sykepleien, og hun har med seg erfaringer derfra som medisinsk kunnskap, observasjonsevne og å møte mennesker som lider.

Mennesket har gode evner til å helbrede seg selv, som å koagulere blod, dempe en betent skulder eller reise seg opp etter sorg. Homeopati styrker dette potensialet i mennnesket. Homeopatmedisinen virker på det fysiske, følelsesmessige og tankemessige plan. Det er denne helhetlige styrkingen som fascinerte Kari, og som førte til at hun ble homeopat.
I konsultasjonen gir hun god plass for å jobbe med mønstre i livet, tankegang, følelser og selvoppfatning gjennom bevisstgjøring. Kari sier: ”Man er alltid i en tilstand, og denne tilstanden vil påvirke både kropp og sjel. Hvis man blir bevisst denne tilstanden, har man mulighet til å forandre på den.”

Kari har også tatt videreutdannelse i øreakupunktur og EFT. Begge behandlingsformene kan kombineres med homeopati, men for EFT må det bestilles egen time. Ø