0  produkter i handlekurven
Skip Navigation Links
Nye Produkter
Finn din Terapeut
Lagersøk NN-S
Om Oss
Populære kategorier
Aminosyrer Antioksidanter B vitaminer B‑vitamin C vitaminer C‑vitamin D vitaminer D‑Vitamin Energi Jod Magnesium Marine fettsyrer Mat Nedstemthet og uro Protein Sjokolade Søvn Trening Vegan Vegetabilske fettsyrer Vektreduksjon Vitaminer
Tisserand aromatherapy
Linker
Arnika på Facebook
Nasjonalt informasjonssenter for alternativ behandling
Norges Naturmedisin Sentral
Norske Homeopaters Landsforbund
Norske Naturterapeuters Hovedorg
Statens legemiddelverk

Arnika på Facebook

Følg Arnika’s Facebook-side, for informasjon om produkter, nyheter, oppskrifter, tips og råd.


arnika.no terapeutregister

TerapeutRegister - Finn din behandler : Sverre Buer

 
Sverre Buer

  
Fjellstrand på Nesodden
Skaugumvei 11

1458 - FJELLSTRAND
Akershus

Kart
92 84 46 25 / 928 44 625
post@sverrebuer.no
sverrebuer.no
Lagre visittkort

Behandling:
Ernæringsmedisin
Healing
Massasje
Samtaleterapi


Kvalifikasjoner:
Godkjent Healer MNHA.
Jeg tilbyr et stort spekter av behandlinger. Alt fra Wellness behandling for et pust i hverdagen og ulike massasjeformer til behandling av spesifikke problemer. Ta kontakt med meg for å finne ut om jeg kan hjelpe deg.

Her er noen eksempler på behandlingstyper jeg gir:

- Rainbow Reiki Marayana Sayi full kroppsbehandling
- Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi
- Rune-Healing
- Fjernhealing
- Behandling av skjeve hofter
- Orakel kort
- Programmering av krystaller, vann, essenser og olje
- Normalisering av Atlashvirvelen
- Harmonisering av intoleranser
- Styrking av immunforsvaret
- Astroterapi, harmoniserer konflikter i din delpersonlighet
- Saydiyay massasje, er en spesiell massasje for å løse opp spenninger i muskler, veldig bra for personer med lettere depresjoner som har et muskelpanser rundt seg.

Siden jeg jobber i nettverk har jeg gode muligheter til å finne rette behandler og behandlingstype som passer til deg og ditt behov.


AnnenInfo:
Jeg er utdannet Rainbow Reiki 1. Dan Mester / Lærer juni 2009 og 2. Dan Mester / Lærer fra juni 2013. Jeg har tatt en 2 1/2 år deltidsutdannelse med Pål-Esben Wanvig som Rainbow Reiki 1. Dan Master Teacher. Jeg var en del av det første kullet med 14 Rainbow Reiki 1. Dan Master Teacher studenter i Norge og Skandinavia som ble uteksaminert i Tyskland. Utdannelsen har innehold mer enn 400 undervisningstimer med bla. følgende tema: - Inngående kunnskap om Usui Reiki og Rainbow Reiki - Indre struktur til Rainbow Reiki 1. og 2. Grad - Personlighetsutvikling som Rainbow Reiki Master - Grunnleggende psykologi med fokus på profesjonell håndtering av delpersonligheter, transferences, co-transferences, dependencies, co-dependencies. - Grunnleggende gruppepsykologi og gruppedynamikk for å lede grupper på en konstruktiv og effektiv måte. - Anatomi fra et esoterisk synskpunkt - Fysiologi fra et esoterisk synskpunkt - Patologi fra et esoterisk synskpunkt - Sunnhet og sykdom fra et helhetlig synspunkt - Håndtering av kriser og prosesser - Profesjonell oppbygning og gjennomføring av behandlingsplaner. - Lover & regler for alternativ behandling i Norge - Omfattede undervisning i hvordan man gjennomfører profesjonell livsveiledning og behandlinger. - +++ Jeg har i tillegg hatt omfattende coaching og veiledning for å behandle mine problemer på fysisk, psykisk og spirituelt plan som har resultert i en intensiv personlighetsutvikling. Jeg har også tatt utdannelse innen: - Avansert englearbeid - Aura og Chakra lesing - Kanalisering - Trestrålemeditasjon - Saydiyay massasje I tillegg startet jeg våren 2010 utdannelse innen Phoenix Creative Life Coaching. Se www.phoenix-coching.eu for mer informasjon. For meg er det viktig å være i en læreprosess der jeg kontinuerlig utvikler meg og skaffer ny kunnskap som kommer mine klienter til gode.