Til toppen

Bellavista 120 Tabletter

Varenummer: N31392
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Bellavista har en unik sammensetning av naturlige virkestoffer. Bellavista er et bredtvirkende øyeprodukt som kan hjelpe deg med å bevare et normalt syn lengst mulig. Bellavista inneholder: - Viktige næringsstoffer, som mange får for lite av - Antioksidanter - Blåbær, tagetes, boghvete og gulrot Med disse forskjellige virkestoffene er Bellavista et bredtvirkende øyeprodukt som kan hjelpe deg med å bevare det normale synet lengst mulig.
Oppgitt innhold per døgndose; 2 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Vitamin A600 mcg75%
Vitamin E10 mg83%
Vitamin C60 mg75%
Riboflavin 1,5 mg93%
Sink5 mg50%
Kobber0,5 mg50%
Selen40 mcg73%
Ekstrakt svarende til: Blåbær2000 mg
Ekstrakt svarende til: Tagetes (lutein)20 mg
Ekstrakt svarende til: Boghvede1950 mg
Ekstrakt svarende til: Gulrot125 mg
Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dikalciumfosfat, mahnesiumsalter av fettsyrer og sliciumdioxid), blåbærekstrakt (vaccinium myrtillus L), Vitamin (retinylacetat, calciumascorbat, riboflavin, D-alfa-tokoferylacetat), Tagetes (Tagetes erecta L) Mineral (zink og kobberaminosyrechelat og selengjær), Boghvedeekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), gulerodekstrakt (Daucus carota L), overflatebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose.
Anbefalt dagsdose: 2 tabletter daglig.
Bellavista inneholder lutein fra Tagetes.I øyet omdannes lyset først til kjemiske prosesser i netthinnen, og deretter til elektriske signaler i synsnerven som fører til hjernen, hvor det hele oversettes til et bilde av omverdenen.I den kjemiske prosessen, hvor det er en høy grad av gjenbruk, inngår A-vitamin som et sentralt element. I dette kretsløpet inngår også sink, som er medvirkende til at ringen av gjendannelse kan sluttes.Sink og A-vitamin er viktige stoffer i Bellavista. De fleste nordmenn får tilstrekkelig av mange næringsstoffer gjennom kostholdet, men kun halvparten får de 10 mg sink som anbefales, og under halvparten får de 800 mcg med A-vitamin som anbefales.Et tredje næringsstoff med betydning for synet, er riboflavin (B2-vitamin). Riboflavin er med på å sikre at øyets linse holder seg gjennomsiktig. Den naturlige forsyningen av riboflavin er litt bedre, men opp mot hver tredje får under den anbefalte mengde på 1,4 mg. Kvinner får i gjennomsnitt mindre enn menn.