Til toppen

BioAcidophilus Reise 28 Vegkapsler

Varenummer: N34732
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

BioAcidophilus Reise kommer som praktisk blisterbrett - perfekt å ha i vesken på farten! BioAcidophilus REISE inneholder 7 dagers blisterbrett som kan oppbevares i romtemperatur. Hver kapsel inneholder 10 milliarder levende humane melkesyrebakterier. Melkesyrebakterier er med på å opprettholde en god fordøyelse og en sunn tarmflora, og har betydning for et godt immunforsvar.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 kapsel (10 mrd bakterier)

Ingredienser mengde % av RI
Fruktooligosakkarider (Cichorium intybus, rot), fyllstoff (cellulose), Lactobacillus acidophilus, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), Bifi dobacterium bifi dum & Bifi dobacterium lactis, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer).    
Fruktooligosakkarider (FOS) 100 mg  
Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & CUL-21) 75 mg  
Bifidobacterium bifidum (CUL-20) & Bifidobacterium lactis (CUL-34) 12 mg  

1 eller 2 kapsler tas daglig med mat eller som anbefalt.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke tas i bruk dersom forseglingen er brutt. Oppbevares tørt i romtemperatur, unngå direkte sollys og varme.

- Kan oppbevares i romtemperatur- Praktisk 7 dagers blisterbrett- perfekt å ta med seg- Dokumentert LAB4 kompleks av levende melkesyrebakterier- Dokumentert stabile melkesyrebakterier- Garantert 10 milliarder melkesyrebakterier per kapsel- God for fordøyelsen og immunforsvaret- Forebygger feriemage