Sukrin + 500g
- Dobbelt så søtt som sukker
- Påvirker ikke blodsukkeret
- 100% naturlig
- 0 kalorier
- 0 karbohydrater
Ingredienser | mengde | % av RI |
---|---|---|
Energi | 0 kcal | |
Fett | 0 g | |
Karbohydrat: (dette er polyoler (sukkeralkoholer) og tas ikke opp av kroppen/virker ikke inn på blodsukkeret.) | 100 g | |
Sukkerarter | 0 g | |
Kostfiber | 0 g | |
Protein | 0 g | |
Salt | 0 g |
Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.
Helt naturlig.
Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Både utvinningen av søtstoffene og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsentningsstoffer i Sukrin+.
Stevia av beste kvalitet.
Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Ved å smelte Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall, får vi en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.