Sukrin Fiberfin Fiberrikt mel 400g
- Resistent stivelse
- Øker fettforbrenningen
- Forlenger metthetsfølelsen
- Gir sunn og god fordøyelse
- Bidrar til et jevnere blodsukker
- Glutenfri
FiberFin er maisstivelse fra en spesiell maisplante dyrket frem over tid med formål om høyt innhold av resistent stivelse (ikke GMO).
FiberFin inneholder 80% amylosestivelse.
FiberFin brukes ved baking for å øke fiberinnholdet, og kan brukes alle steder hvor du bruker mel. Erstatt 10-20% av melet med FiberFin. For enkelhets skyld kan du blande en boks FiberFin (400g) med 2 kg hvetemel. Melblandingen du får da vil inneholde 17% FiberFin og kan brukes alle steder du vil bake sunnere.
Eksempelvis vil en pizzadeig få like høyt fiberinnhold som grovbrød om du bytter ut bare 7% av melet i oppskriften med FiberFin. I tillegg blir deigen lettere å jobbe med. Smak eller utseende påvirkes ikke, og FiberFin har ingen bindende effekt.
Du kan også bruke Fiberfin som kosttilskudd. Alle fordelene med FiberFin får du når du får det i deg hver dag. Du kan ha FiberFin i frokostblandingen, i yoghurten, eller bland den i juice, melk eller annen væske. En spiseskje med Fiberfin gir 6g resistent stivelse.
Amylosestivelse er en form for stivelse som er vanskeligere for fordøyelsesenzymene å bryte ned. Vanlig stivelse blir brutt ned til druesukker i kroppen, og brukes som energi. Resistent stivelse derimot er stivelse som ikke fordøyes på vanlig måte. Resistent stivelse oppfører seg som kostfiber. Kostfiber finner du i kjente matvarer som f.eks. bønner og linser.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.