Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Dr. Organic

Dr. Organic er en prisvinnende serie med naturlig hudpleie med økologiske ingredienser. Produkter med organiske ingredienser for hud, hår og kropp.

Visning
Sorter
Dr. Organic Aloe Vera Gel 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Gel er en fuktighetsgele som lindrer og kjøler ned soleksponert hud som er tørr og irritert. Aloe vera gelen kan brukes på hele kroppen og lindrer godt på hud som har vært i solen. Dette produktet inneholder minimum 70% økologiske ingredienser (utenom vann og salt).

N37068
Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm 5,7ml

Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm er en leppepomade med økologisk aloe vera. Leppepomaden har beroligende egenskaper fra økologisk aloe vera, i kombinasjon med sheasmør, jojobaolje, bivoks og vitamin E, for å gjenopprette fuktigheten i leppene. Denne leppepomaden har en solfaktor på 15 og er ideell å bruke hele året! Påfør gjerne på leppene så ofte som nødvendig.

N37057
Nyhet
Dr. Organic Coconut Balsam 265ml

Dr. Organic Coconut Balsam er en beskyttende og pleiende balsam med økologisk og kaldpresset kokosolje. Balsamen inneholder naturlige ingredienser og egner seg ekstra godt til hår med krøller og tykt hår. Kokosolje er kjent for sine pleiende egenskaper. Balsamen med kokosnøttolje trenger dypt inn i hårfibrene og etterlater håret vakkert og glansfullt.

N37098
Nyhet
Dr. Organic Rose Otto Balsam 250ml

Dr. Organic Rose Otto Balsam består kun av naturlige ingredienser og en balsam med ren økologisk roseolje. Roseolje er en oppløftende og aromatisk essensiell olje som er mye brukt innen hud- og hårpleie pga dets gode egenskaper. Dr. Organic har laget en luksuriøs, duftende balsam fylt med økologiske og nærende ingredienser med gjenopprettende og styrkende egenskaper.

N37083
Dr. Organic Rose Otto Shampoo 250ml

Dr. Organic Rose Otto Shampoo har økologisk roseolje og med aloe vera som ledende ingrediens i stedet for vann. Roseoljen er en oppløftende og velduftende eterisk olje godt kjent for sine egenskaper innen hud og hårpleie. Rose Otto Shampoo fra Dr. Organic er en luksuriøs sjampo som revitaliserer håret og hodebunnen. Shampooen trenger dypt inn i keratinfibrene og renser håret, samtidig som den gir næring og hydrerer. Håret etterlates silkemykt.

N37082
Dr. Organic Tea Tree Conditioner 265ml

Dr. Organic Tea Tree Conditioner er en balsam med økologiske ingredienser som renser og balanserer. Balsamen er egnet for normalt og fett hår, og er både forfriskende og pleiende. Formulert med økologisk tea tree, aloe vera, sheasmør , panhenol, solsikkeolje og vitamin E.

N37067
Nyhet
Dr. Organic Tea Tree Mouthwash 500ml

Dr. Organic Tea Tree Mouthwash er et antibakterielt munnskyllevann som kombinerer naturlige rengjørende egenskaper fra tea tree, islandsk mose og grapefrukt, sammen med beroligende egenskaper fra aloe vera og gotu kola ekstrakt. Munnvannet renser og beskytter tannkjøttet. Munnen etterlates ren og med en frisk smak av mint.

N37080
Dr. Organic Tea Tree Shampoo 265ml

Dr. Organic Tea Tree Shampoo er en mild, men kraftig rensende og reparerende shampo med bioaktive ingredienser. Shampooen er beriket med økologisk tea treeolje og aloe vera. Hodebunnen renses forsiktig og håret etterlates revitalisert, friskt og fuktet. Tea tree sjampo er ideell for både normalt og fett hår.

N37063
Lenker
Min side