Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Dr. Organic

Dr. Organic er en prisvinnende serie med naturlig hudpleie med økologiske ingredienser. Produkter med organiske ingredienser for hud, hår og kropp.

Visning
Sorter
Dr. Organic Aloe Vera Concentrated Cream 50ml

Dr. Organic Aloe Vera Concentrated Cream 50ml kan brukes på alle hudtyper, og særlig for tørr og sensitiv hud. Aloe vera kremen gir intens fuktighet og virker naturlig beroligende og gjenoppretter balanse.

N37081
Dr. Organic Aloe Vera Conditioner 265ml

Dr. Organic Aloe Vera Conditioner 265ml er en næringsrik balsam som er egnet for alle hårtyper. Balsamen fra Dr.Organic er formulert med økologisk aloe vera, sheasmør, solsikkeolje og vitamin E.

N37064
Dr. Organic Aloe Vera Gel 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Gel er en fuktighetsgele som lindrer og kjøler ned soleksponert hud som er tørr og irritert. Aloe vera gelen kan brukes på hele kroppen og lindrer godt på hud som har vært i solen. Dette produktet inneholder minimum 70% økologiske ingredienser (utenom vann og salt).

N37068
Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm 5,7ml

Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm er en leppepomade med økologisk aloe vera. Leppepomaden har beroligende egenskaper fra økologisk aloe vera, i kombinasjon med sheasmør, jojobaolje, bivoks og vitamin E, for å gjenopprette fuktigheten i leppene. Denne leppepomaden har en solfaktor på 15 og er ideell å bruke hele året! Påfør gjerne på leppene så ofte som nødvendig.

N37057
Dr. Organic Aloe Vera Shampoo 265ml

Dr. Organic Aloe Vera Shampoo 265ml er en styrkende og beskyttende sjampo egnet for tørt og normalt hår. En styrkende og beskyttende sjampo formulert med økologisk aloe vera. Anbefales for tørt og normalt hår, en svært mild og og skånsom sjampoen. Håret etterlates mykt og fuktig.

N37062
Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion 200ml er en fuktighetsgivende krem laget med økologisk aloe vera. Denne body lotionen fra Dr. Organic er beroligende og gir fuktighet til hud som trenger det, særlig egnet for tørr, irritert og solskadet hud. Fuktighetsgivende lotion basert på økologisk aloe vera beriket med kokossmør, sheasmør, olivenolje, solsikkeolje, islandsk lav, Vitamin A og E. Huden etterlates frisk og myk og godt ivaretatt.

N37058
Dr. Organic Aloe Vera Tannkrem 100ml

Dr. Organic Aloe Vera Tannkrem 100ml har trippel virkning! Tannkremen motvirker hull og beskytter mot bakterier, som er en av de viktigste årsakene til plakk og tannstein. Aloe vera tannkremen til Dr. Organic er basert på økologisk aloe vera, silica, islandsk mose og hestekastanje, og denne tannkremen gjør i tillegg tennene hvitere.

N37059
Dr. Organic Aloe vera Deodorant Roll On 50ml

Dr. Organic Aloe vera Deodorant Roll On 50ml er en antibakteriell flytende roll-on som passer alle hudtyper, selv sensitiv hud. En delikat men effektiv deodorant med imponerende hudpleiefordeler. Deodoranten er formulert med sertifisert økologiske aloe vera, solsikkeolje, islandsk mose og vitamin-E.

N37070
Dr. Organic Charcoal Tannkrem 100ml

Dr. Organic Charcoal Tannkrem 100ml er en tannkrem med aktivert kull som renser og pleier tenner og tannkjøtt. Aktiv kull tannkrem kombinerer de rensende egenskaper av aktivt kull med pleiende, aktive ingredienser fra naturlige ekstrakter. Tannkremen fra Dr. Organic virker lindrende på tannkjøttet og fjerner plakk på tennene samtidig som du får et lysere og hvitere smil.

N37096
Dr. Organic Coconut Balsam 265ml

Dr. Organic Coconut Balsam er en beskyttende og pleiende balsam med økologisk og kaldpresset kokosolje. Balsamen inneholder naturlige ingredienser og egner seg ekstra godt til hår med krøller og tykt hår. Kokosolje er kjent for sine pleiende egenskaper. Balsamen med kokosnøttolje trenger dypt inn i hårfibrene og etterlater håret vakkert og glansfullt.

N37098
Dr. Organic Coconut Oil Deo Roll On 50ml

Dr. Organic Coconut Oil Deo Roll On er en aluminiumsfri deodorant med kaldpresset kokosolje. Den økologiske, flytende roll-on deodoranten er mild mot huden og virker beskyttende og forfriskende. Deodoranten gir en forfriskende, beskyttende og langvarig god duft som er mild mot huden, men likevel svært effektiv. Passer selv den mest sensitive hud. Laget på økologisk kaldpresset kokosnøttolje blandet med aloe vera, solsikkeolje, islandsk mose og E-vitamin. Inneholder ingen parabener eller SLS, og fri for aluminium.

N37099
Dr. Organic Coconut Shampoo 50ml

Dr. Organic Coconut Shampoo 50ml er en fuktighetsgivende sjampo som gir næring til tørt hår. Sjampoen inneholder økologisk, kaldpresset kokosnøttolje og andre økologiske eteriske oljer som stimulerer hårets keratinfibre, slik at håret føles fyldig, levende og sunt.

N37100
Lenker
Min side