Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Energi

Føler du deg sliten og har lite energi og overskudd i hverdagen? Her finner du et stort utvalg produkter som styrker din fysiske og mentale yteevne fra kjente merker som BioCare, Shift og Solaray. Vi har alt fra adaptogene urter til vitaminer og mineraler. Finne dine favoritter her eller oppdag nye.

Visning
Sorter
OmniVita L-Carnitin 100 kapsler

Kosttilskuddet OmniVita® L-Carnitine er laget av aminosyren L-karnitin. Denne aminosyren er en viktig aminosyre som spiller en rolle i energimetabolismen. Produktet inneholder også vitamin C, som også støtter en normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Carnipure er produsert i en prosess som skaper en ren og svært biotilgjengelig form av L-karnitin som har blitt brukt i flere kliniske studier. Carnipure® kan spores direkte tilbake til opprinnelsen fra råvare til ferdig ekstrakt. Dette garanterer standardisert effekt, renhet og kvalitet i hver eneste kapsel. L-karnitin er en ikke-essensiell aminosyre. Kroppen kan selv under normale omstendigheter produsere aminosyren L-karnitin i lever og nyrer fra to andre aminosyrer: Lysin og metionin, ved hjelp av C-vitamin.

N37117
Q10 Green Bio-Qinon 100 mg 60 kapsler

Q10 Green Bio-Qinon 100 mg er Q10 i en 100% plantebasert kapsel, vel egnet for veganere og vegetarianere. Innhold er produsert etter samme patenterte fremstillingsmetode som Bio-Qinon Active Q10 Gold, hvilket sikrer en høy, dokumentert biotilgjengelighet. Q10-råvaren er identisk med den Q10-formen kroppen selv danner.

N35889
Amazing Guarana 100g Pulver

Amazing er et pulver av guaranafrø, paprika og papaya. Pulveret egner seg i situasjoner som krever fokus. Guaranafrø bidrar til energi og kan minske mental tretthet. Frøene har et naturlig innhold av koffein på 3-4%, dvs. at 1 måleskje (1,4 gram) innholder ca.37,5 mg koffein.

N35518
BioActive Q10 Uniqinol 100 mg 60 Kapsler

Koenzym Q10 er et mulig stoff for å få litt ekstra energi i hverdagen. Eldre personer og de med kronisk sykdom kan ha vanskelig for å omdanne ubiqinon til ubiqinol, som er den aktive formen. Da kan det være en fordel å bruke BioActive Q10. Kapslene er lys- og lufttette, slik at Q10-råvaren forblir i sin aktive form. Q10-råvaren i BioActive Q10 Uniqinol er identisk med den reduserte Q10-formen som finnes i kroppen. Det vil si100 % naturidentisk.

N31784
SelenoQ10 60 tabl + 60 kapsl

SelenoQ10 fra Pharma Nord er et kombinasjonspreparat med Selen og Q10. SelenoQ10 bidrar til beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress. Et produkt basert på den svenske Kisel 10 studiet, som ble publisert april 2012. SelenoQ10 er et unikt preparat, som kombinerer den originale Bio-Quinone Q10 formelen med den patenterte selenium gjær, SelenoPrecise. Dette er en stabil og organisk selenium kilde, som er dokumentert i over 40 vitenskapelige studier. Selenium bidrar til en normal funksjon av immunsystemet og beskytter kroppens celler mot oksidativt stress.

N31662
Bio-Qinon Active Q10 Gold 100mg, 150 Kapsler

Bio-Qinon Active Q10 Gold 100mg fra Pharma Nord inneholder aktivt ubiqinon oppløst i vegetabilsk olje. Kapselen inneholder også 1,4 mg riboflavin (vitamin B2) som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Alle cellene i kroppen vår trenger Q10 for å kunne produsere energi. Dessverre synker kroppens egenproduksjon med alderen, og man føler seg trett og uopplagt. Bio-Qinon Q10 Active er markedets best dokumenterte Q10 produkt og har patentert produksjonsmetode.

N31655
Bio-Qinon Active Q10 Gold 100mg, 60 Kapsler

Bio-Qinon Active Q10 Gold 100mg kapsler inneholder aktivt ubiqinon oppløst i vegetabilsk olje. Kapselen inneholder også 1,4 mg riboflavin (vitamin B2) som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Alle cellene i kroppen vår trenger Q10 for å kunne produsere energi. Dessverre synker kroppens egenproduksjon med alderen, og man føler seg trett og uopplagt. Bio-Qinon Active Q10 er markedets best dokumenterte Q10 produkt og har patentert produksjonsmetode.

922815
BioActive Q10 Uniqinol 30mg 60 Kapsler

Koenzym Q10 er et mulig stoff for å få litt ekstra energi i hverdagen. Eldre personer og de med kronisk sykdom kan ha vanskelig for å omdanne ubiqinon til ubiqinol, som er den aktive formen. Da kan det være en fordel å bruke BioActive Q10. Kapslene er lys- og lufttette, slik at Q10-råvaren forblir i sin aktive form. Q10-råvaren i BioActive Q10 Uniqinol er identisk med den reduserte Q10-formen som finnes i kroppen. Det vil si 100 % naturidentisk.

922442
Bio-Qinon 30 mg 150 Kapsler

Bio-Qinon® Q10 består av Q10 oppløst i vegetabilsk olje for størst mulig biotilgjengelighet. Q10 er et koenzym som er viktig for energiproduksjonen, spesielt for cellene i hjertemuskulaturen, skjelettmuskulaturen og i lever.

800417
Glucobooster, GlukoseGel Blåbær 8 x 30g

Ren drikkbar glukose gel med blåbærsmak. Brukes ved lavt blodsukker, sport og for ekstra energi. Opprinnelig utviklet for diabetikere. Glukose tas opp og øker blodsukkeret raskere enn vanlig sukker og andre karbohydrater. GlucoBooster virker i løpet av 2 - 4 minutter. 8 poser gel a 30g. Hver pose inneholder 10g ren glukose.

857460
SpermidineLIFE® Original 365+ 60 kapsler

Spermidine er et naturlig polyamine som fins i kroppens celler. Spermidine innholdet i cellene våre avtar etter hvert som vi eldes. Det naturlige CelVio komplekset består av spermidine-rikt hvetekimekstrakt kombinert med andre fyto-komponenter. Høyt innhold av naturlig spermidine. SpermidineLIFE er utviklet basert på forskningsfunn av ledende eksperter på aldring.

N36095
nadLIFE® Energy+ 30 poser

nadLIFE Energy+ er et kosttilskudd med nikotinamid, spermidin-rikt hvetekimekstrakt, vitamin C og sink. Et tilskudd som gir energi og beskytter cellene. Spermidine er et naturlig polyamine som fins i kroppens celler. Spermidine innholdet i cellene våre avtar etter hvert som vi eldes. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal celledeling og DNA-syntese, samt antioksidantbeskyttelse. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.

N36915
Lenker
Min side