Til toppen

EPA-GLA + (Omega 3- 6- 7- 9) 240 Kapsler

Varenummer: N34674
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

EPA-GLA+ inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet. Langkjedede omega 3-6-9 med

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1-4 kapsler

Ingredienser mengde % av RI
FISKEolje, Rapslecithin (fra GMO-fri Rapsolje), Agurkurtolje (Borago officinalis), Rapsolje.    
Kapsel: FISKEgelatine. Fuktighedsbevarende middel: Glyserol. (vegetabilsk)    
Fiskeolje - Naturlig, stabil olje fra viltlev­ende fisk. Smaksnøytral. 300-1200 mg  
Lecithin. Flytende Lecithin fra GMO-fri rapsolje 315-1260 mg  
Agurkurtolje/Lægehjulkroneolie (Borago offici­nalis). Kaldpresset. 300-1200 mg  
Total Omega-3 fettsyrer: 242-968 mg  
- herav: EPA 107-428 mg  
- herav DHA 75-300 mg  
Omega-6 GLA (Gammalinolensyre) 67-268 mg  
Omega-7 (Cis-11 Vaccensyre) 24-96 mg  
Omega-9 (Oljesyre) 250-1000 mg  
Andre fettsyrer:    
Linolsyre 190-760 mg  
Fosfolipider 145-580 mg  
Cholin 7-28 mg  
Inositol 7-28 mg  

Anbefalt døgndose: 1-4 kapsler.
Dosen på 4 kapsler er satt for å oppnå helsefordelene for hjerne, hjerte og øyne. Inntak av oljer i tilskudd tilpasses inntak av sunne fettsyrer i maten. Om man spiser fet fisk, nøtter, frø o.l i sin daglig kost vil man kunne reduserer inntaket av fettsyrer som tilskudd: f.eks 1-3 kapsler.

Kapsler av fiskegelatin.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

EPA-GLA+® er naturlig, stabil fiskeolje og andre fettsyrer i unik kombinasjon. Sammensatt med fokus på hjerte, hjerne og syn.Fiskeoljen i EPA-GLA+® er sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea, dvs. fiskeoljen stammer fra bæredyktig fiskeri.Sikkerhet og kvalitet:Biosym var et av de første firmaene som introduserte fiskeolje på det danske markedet på 80-tallet. De har derfor meget stor ekspertise mht utvelgelse, sammensetning, fremstilling og ikke minst kvalitetssikring av fiskeoljer, og EPA-GLA+® er derfor synonymt med sikkerhet og kvalitet.Fiskeoljen i EPA-GLA+® er en av de reneste fiskeoljer i verden, som av samme grunn har vunnet flere internasjonale priser de seneste år. Fiskeoljen i EPA-GLA+® testes, som den eneste, for langt flere parametre enn myndighetene krever. Biosym tester hver enkelt batch, så man er sikret et kvalitetsprodukt med rene, stabile fettsyrer fra 3 verdifulle oljer. Alt i én kapsel!

EPA-GLA + (Omega 3- 6- 7- 9) 120 Kapsler

EPA-GLA+ inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet. Langkjedede omega 3-6-9 med fettsyreratio 2,5 : 1 : 2,5.
817173