Til toppen

Eskimo 3, kids 210ML

Varenummer: 992685
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Eskimo-3 Kids er spesielt utviklet for barn, med mild tutti-frutti smak fra naturlige aromaer. Inneholder omega 3-6-9, samt E- og D-vitamin og antioksidant blandingen Pufanox. Fettsyrene er godt for utviklingen av hjernens funksjon og barnets generelle immunforsvar og motstandskraft.
Oppgitt innhold pr. døgndose (1 ts - 5 ml).
Ingrediensermengde% av RI
Omega 3 fettsyrer1,2 g
- hvorav EPA410 mg
- DHA280 mg
- alfalinolensyre230 mg
Omega 6 - linolsyre500 mg
Omega 9 - oljesyre1,4 g
Vitamin E6,7 mg67%
Vitamin D5 µg100%
 
antioksidantmiddel (lecitin, askorbylpalmitat)
naturlig aroma
Anbefalt dosering Eskimo-3 Kids:

Barn 1-12 år: 5ml Eskimo-3 Kids daglig i forbindelse med måltid. Eskimo-3 Kids anbefales fra 1-års alder og frem til ca 12-års alder.

Eskimo-3 Kids har en mild Tutti Frutti smak fra naturlige aromaer som de aller fleste barn liker. Setter ikke flekker på klær. For gravide anbefales vanlig Eskimo-3.
Består av naturlig fiskeolje, rapsolje samt vitamin D og E. God tutti-frutti smak.Matens næringsinnhold er som kjent viktig for liten og stor. En sunn, god og næringsrik kost er avgjørende for barnas utvikling og vekst i tillegg til vitaminer og mineraler trenger vi tilførsel av essensielle fettsyrer. For barn er ikke bare omega-3 viktig, men også omega-6 og vitamin D. De livsviktige fettsyrene omega-3 og omega-6 er viktige byggesteiner som har avgjørende betydning for kroppens celler. De viktigste omega-3 fettsyrene er EPA og DHA. Ny forskning viser at disse fettsyrene er viktige for fosterets utvikling allerede fra unnfangelsen