Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Equazen Tyggekapsler 180 Kapsler

Varenummer: N24733
EAN: 5060072603979
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Equazen
ink. mva.
  • Konsentrasjon, hukommelse og innlæringsevne
Basert på naturlig EPA rik fiskeolje i kombinasjon med økologisk nattlysolje. Spesielt laget for hjerne og øye. Et daglig inntak av eye q™ garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høyt for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. Klinisk vist effekt. Kan virke gunstig på konsentrasjon, hukommelse og innlæringsevne.

Oppgitt innhold per dagsdose; 2 kapsler.

Ingredienser mengde % av RI
Fiskeolje (omega-3) 800 mg  
- med fettsyrene: EPA 186 mg  
- DHA 58 mg  
Økologisk nattlysolje (omega-6) 200 mg  
- med fettsyren: GLA 20 mg  
Naturlig Vitamin E (d-alfa tokoferol) 3,6 mg 30 %
Kapselskall: glyserol, gelatin, destillert vann, naturlig smakstilsetning av jordbær, cellulose.    

2 kapsler per dag i forbindelse med måltid.

Er det første gangen du tar eye q™ tyggiser er den anbefalte døgndosen 6 kapsler i 12 uker, deretter 2 kapsler per dag.

Om du tar noen medisiner og er usikker anbefales det å kontakte din lege.

Et velbalansert kosthold som inneholder mye fisk, nøtter og grønnsaker spiller en viktig rolle for barns utvikling av hjerne og øye. Studier har vist at mange barn og ungdommer ikke kan nyttegjøre seg disse livsviktige fettsyrene via sin mat.
Et daglig inntak av eye q™ garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høye for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. eye q™ skal ses som et tillegg til ditt barns øvrige kost og erstatter ikke et variert kosthold.

Inneholder ikke aspartam, sakkarin, kunstige smaksemner eller fargestoffer.

eye q™ er et produkt med støtte fra forskningen, og blitt testet av uavhengige skolemyndigheter og forskere ved ledende universiteter. Resultatene er publisert i ledende vitenskapelige tidsskrifter. Takket være den fremgangsrike forskningen anbefales eye q™ av mange skolepedagoger og klinikker innen helsevesenet.eye q™ er rik på på naturlig EPA. Studier viser at akkurat EPA kan ha en viktig rolle for å opprettholde og utvikle hjernens og øyets funksjoner, slik som konsentrasjon og innlæringsevne. Det er derfor viktig å sikre inntaket av fettsyrer i en korrekt balanse.eye q™ inneholder en unik fiskeolje som gir den høyeste mengden EPA som naturen selv kan levere. Oljen kommer fra sardiner som er fanget ved visse tider på året, da deres innhold av EPA er spesielt høyt. Alle oljene er uavhengig testet for å sikre at renheten følger de strenge kravene som settes av EU og WHO.Studien er å finne på www.pubmed.com 15867048[PMID]. Eller ta kontakt.

Lenker
Min side