Til toppen

Female Balance 60 Vegkapsler

Varenummer: N35236
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

Female Balance som tidligere het FemForte® Balance, er en kraftfull blanding av planteekstrakter for kvinner. Kapslene inneholder blant annet rødkløver som er en naturlige kilde til isoflavonene genistein, daidzein, biochanin og formononetin. Isoflavoner fra rødkløver kan dempe hetetokter og nattesvette og derfor bidra til en lettere overgangsalder. Urten kan også virke balanserende på østrogendominans og forebygge PMS. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende.

Oppgitt innhold per 2 kapsler

Innhold mengde
   
Rødkløverekstrakt 400 mg
- hvorav isoflavoner 80 mg
Brokkoliekstrakt 10:1 300 mg
- hvorav sulforafan 1500 µg
Kalsium-D-glukarat 200 mg
Salvie ekstrakt 5:1 40 mg
Rødbeteekstrakt 10:1 10 mg
Grønn teekstrakt 10:1 10 mg
   
Ingredienser: Rødkløver standardisert blad-/blomst-ekstrakt (Trifolium pratense), brokkoliekstrakt (Brassica oleracea var. italica), kalsium-D-glukarat, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), salviebladekstrakt (Salvia officinalis), rødbeteekstrakt (Beta vulgaris), grønn tebladekstrakt (Camellia sinensis).

 

Anbefalt døgndose for voksne: 2 kapsler daglig til måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Ikke egnet for gravide og ammende. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Femarelle Recharge 50+ 56 Kapsler

Femarelle Recharge er for kvinner 50+ og understøtter reguleringen av den normale hormonaktiviteten. Femarelle Recharge er et hormonfritt kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen. Femarelle Recharge inneholder fermentert soyaekstrakt, linfrø og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til reguleringen av normal hormonaktivitet, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon i nervesystemet, normal psykologisk funksjon og normal forbrenning.
812091

Femi Climatique 90 Tabletter

Femi Climatique fra Solaray inneholder urter sammensatt for å lindre plager i forbindelse med overgangsalder og PMS. Dong Quai (”kvinnens ginseng”) virker styrkende og energigivende, samt kan lette menstruasjonsubehag. Humle virker lett avslappende. Nesle er rik på mineraler. Kisel (silisium) er viktig for oppbygning av benvev og for hud, hår og negler. Skavgress (kjerringrokk) er også tilsatt for sitt innhold av kisel.
N20297

GPH Rødkløver Fytoøstrogen 30 Kapsler

GPH Rødkløver fra Solaray inneholder 500 mg rødkløver urt med garantert innhold av 8% isoflavoner. Rødkløver er en god kilde til naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene og er tillagt betydning for god livskvalitet og velvære i overgangsalderen. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende, og den kan derfor hjelpe ved uren hud. Kan virke lett avførende.
N32608

Rødkløver, (Trifolium pratense) Økologisk 100g Urt

Rødkløver inneholder naturlige planteøstrogener fra naturens side. Urten Rødkløver finnes overalt på enger i Europa, hvor den pryder landskapet med sine vakre karakteristiske lilla blomster. Rødkløver bidrar til en mer behagelig overgangsalder og letter typiske plager i forbindelse med overgangsalderen, som eksempel hetetokter, svette, rastløshet og irritabilitet.
N35615