Til toppen

FenActin (Bukkehornfrø&timian) 100 Kapsler

Varenummer: N20298
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Solaray Fenactin inneholder bukkehornfrø og timian som virker lett slimløsende ved forkjølelse og lette allergiplager. Lindrende ved hoste og tett nese. Bukkehornfrøene er en god kilde til oppløselige plantefiber, noe som kan redusere kroppens opptak av fett og bidra til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Studier har vist at bukkehornfrø virker svakt kolesterolsenkende. Timian er en kjent krydderurt med eteriske/aromatiske oljer.

Oppgitt innhold per døgndose 4-8 kapsler

Innhold mengde
Bukkehornfrø 1500-3000 mg
Timianblad 400-800 mg
   
Ingredienser: Bukkehornfrø (Trigonella foenum-graecum), timianblad (Thymus vulgaris), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer, silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler 2-4 ganger daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bukkehornkløver vokser hovedsakelig i middelhavslandene og ble i det gamle Egypt brukt som både krydder og i urtemedisinen. Ført og fremst for sin slimløsende egenskap til lindring av hoste og tett nese. Timian er også en viktig kryddersort som har både lett slimløsende og svakt hostedempende egenskaper. I tillegg har timian vist seg å kunne bidra til et normalt immunforsvar.