Til toppen

Fermentert Maitake 500 mg 60 Vegkapsler

Varenummer: N34752
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Maitake (korallkjuke) er en adaptogen sopp som kan bidra til økt motstandskraft ved påkjenninger forårsaket av stress. Soppen har et naturlig innhold av polysakkarider (betaglukaner) som kan styrke immunforsvaret. Maitake kan stabilisere blodsukkernivået og bidra til en sunn vektkontroll. Soppen er egnet for kvinner i fertil alder. Maitake kan bidra til normal fruktbarhet og være gunstig for kvinners syklus. Fermentering gjør næringsstoffene mer tilgjengelige for kroppen. 

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose 2 kapsler

Innhold mengde
Fermentert maitakesopp 1000 mg
   
Ingredienser: Fermentert maitake sopp (Grifola frondosa, soppmycel/havre biomasse), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler med mat eller drikke.

Døgndosen bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruken av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Produktet kan påvirke effekten av blodfortynnende og blodsukkersenkende legemidler. Anbefales ikke til gravide og ammende. Egnet for veganere.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.