Til toppen

Gavepose "Milde hender" - Økologisk håndbalsam, håndkrem og såpestykke

Varenummer: N34640
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk

ink. mva.

Gaveposen Milde Hender fra danske Sæbeværkstedet inneholder alt for du trenger for å holde hendene myke og velpleide. Gavepakken inneholder økologisk lavendelsåpe som er håndlaget, en økologisk reparerende håndbalsam og en langtidsvirkenede og pleiende håndkrem.

Håndsåpen er laget av økologiske oljer, herav 40% økologisk jomfruolivenolje. Håndlagede såper er ofte mindre uttørrende enn industrisåper fordi håndlagede såper har et stort innhold av naturlig glyserin og en del uforsåpet olje.

Håndbalsamen er en effektiv og reparerende balsam som er særdeles god mot revner, sprekker og tørr hud. Balsamen består av økologisk jomfruolivenolje, økologisk ringblomst/calendula som virker helende og beroligende, økologisk bivoks og økologisk sheasmør, som begge virker beskyttende og mykgjørende. Sheasmøret har pleiende og beskyttende egenskaper. Sæbeværkstedet henter det fra Burkina Faso, hvor sheanøttene innsamles og behandles av kvinne-kooperativer. Produktet er sertifisert økologisk av Ecocert, og produksjonen av sheasmør utgjør en vesentlig inntektskilde for de bekymrede kvinnene og deres familier. Håndbalsamen er tilsatt litt eterisk olje av rosmarin og sitron, begge gode oljer for hendene.

Håndkremen er en langtidsvirkende, pleiende krem, som bl.a. inneholder økologisk olje av oliven og jojoba, aloe vera ekstrakt, og muskatellsalvie, som sies å virke cellereparerende. Kremen er fremstilt etter et unikt plantekonsept, og den er fri for kunstige konserveringsmidler.
Sæbeværkstedets gaveposer:Posene er laget spesielt for Sæbeværkstedet av håndlaget papir fra Nepal. Papiret er laget av tremasse som høstes ved å kutte unge planter ned til knehøyde. Dette tillater planten til å vokse igjen. Plantene blir beskåret hvert 2.-3. år, uten at de dør og etterlater udyrkede områder.Å lage papir er et veldig gammelt og tradisjonelt håndverk i Nepal. Teknikken som brukes til papirproduksjon er 2000 år gammel. Sæbeværkstedet kjøper posene av en organisasjon som støtter fattige håndverkere ved å gi de slike oppgaver. Posene er fremstilt av fattige håndverkere i Nepal hvor overskuddet av produksjonen går til dårlig stilte kvinner og barn.Organisasjonen får et overskudd av denne handelen, som går til dårlige kvinner og barn i Nepal.
Ingrediensermengde% av RI