Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Glyde Veganske kondomer, Skogsbær 10 Stk

Varenummer: N35759
Klassifisering: Annet
Merke: Glyde Health
  • Naturlig smak og farge
  • Myk, silkeaktig overflate
  • Kondomer for alle

Glyde kondomer er 100% plantebaserte og kan anbefales til alle. Glyde kondomer har en myk og deilig overflate, og kondomene er laget med naturlig farge og smaker fra naturlige fruktekstrakter.

Materiale: Naturlig Gummilateks
Lengde: 180 mm
Vidde: 53 mm
Tykkelse: 0.062 mm
Fasong: Sylinder
Farge: Lilla
Smak: Skogsbær

Glyde Kondomer kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler som YES WB vannbasert glidemiddel, eller silikonglidemidler som er tilpasset kondombruk.

Glyde Veganske Kondomer er sertifisert av the Vegan Society, og bruker ikke animalske biprodukter i sin produksjon. De fleste tradisjonelle kondomer lages med melkeprotein, men Glyde bruker i stedet et planteekstrakt for samme effekt, noe som gjør Glyde Veganske Kondomer 100% plantebaserte.

YES Vannbasert glidemiddel, Økologisk 6 x 5ml Applikatorer

YES WB vannbasert glidemiddel lindrer raskt tørrhet og ubehag, supplerer naturlig fuktighet og er intenst fuktighetsgivende. Glidemiddelet beskytter også slimhinnene og lindrer ved skade. Konsistensen er herlig fløyelsmyk, spesielt utviklet for å være så lik kroppens egen smøring som mulig. YES WB vannbasert glidemiddel har balansert pH for å ligne vaginal pH.
N35757

Glyde Veganske kondomer, Jordbær 10 Stk

Glyde kondomer er laget av naturgummi (latex) og med planteekstrakt, i motsetning til tradisjonelle kondomer som bruker melkeprotein i produksjonsprosessen. De plantebaserte Glyde kondomene har en myk, deilig, silkeaktig overflate som gir en naturlig følelse. Glyde kondomene har kun naturlige smaks- og fargestoffer, de samme som er godkjent for bruk i mat og drikke.
N35758

Glyde Veganske kondomer, Ultra 10 Stk

Glyde Ultra er premium kondomer som er veganske og passer for alle. Glyde Veganske Kondomer inneholder ikke sæddrepende midler, og de kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler.
N35760

Glyde Veganske kondomer, Vanilje 10 Stk

Glyde kondomer er eksklusive veganske kondomer godkjent av The Vegan Society. Glyde kondomer er laget av naturgummi (latex) og med planteekstrakt, i motsetning til tradisjonelle kondomer som bruker melkeprotein i produksjonsprosessen. De plantebaserte Glyde kondomene har en myk, deilig, silkeaktig overflate som gir en naturlig følelse. Glyde kondomene har kun naturlige smaks- og fargestoffer, de samme som er godkjent for bruk i mat og drikke.
N35761