Til toppen

Grønnsaksbuljong gjærfri, økologisk 200g Pulver

Varenummer: N32888
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Naturata

ink. mva.

Økologisk grønnsaksbuljong med urter fra Naturata. Buljongen inneholder ikke gjær. Grønnsaksbuljongen gir ekstra rik og god smak til matrettene.

 

Ingredienser mengde % av RI
Havssalt, maltodextrin*, grønnsaker 6,3% (gulrøtter*, purre*, reddik*, pastinakk*, løk*), urter 4,4% (persille*, timian*, løvstikke*, basilikum*, bønneurt*, dill*). solsikkeolje*, gurkemeie*.    
*= fra kontrollert økologisk dyrkning.    
Kan inneholde spor av selleri.    

 

En spiseskje (ca.10g) grønnsaksbuljong helles over med 0,5 liter vann og røres godt rundt.

NATURATA – pionèr innen økologiske matvarerNaturata har alltid stått for den beste kvaliteten og den unike smaken. Naturata er en av de største leverandørene av bio-dynamiske (Demeter) produkter. Naturata har stått for biodynamiske produkter helt fra begynnelsen og har fremdeles samme fokus. Naturata AG er en ledende leverandør av økologiske og biodynamiske matvarer. Selskapets målsetning er å fremme bevaringen og utviklingen av en sunn sameksistens mellom mennesker og miljø. Naturata produkter kjennetegnes ved en ekte smak og garanterer en perfekt nytelse. Dette skyldes ikke minst kvalitetsstandarden. Den best mulige kvaliteten er resultatet av naturlige ingredienser og en skånsom produksjonsmetode.