Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

Greenscents

Greenscents består av økologiske rengjøringsmidler for huset og klesvasken. Vaskemidlene er naturlig effektive og dufter vidunderlig godt! Greenscents rengjøringsprodukter er satt sammen av ingredienser som er trygge for både mennesker, dyr og vann-økosystemet. Bærekraftige husholdningsprodukter passer også inn i den økologiske verden.

Visning
Gulvsåpe, økologisk med urter 400ml

Gulvsåpe fra Greenscents med en fantastisk frisk og ren urteduft! Et produkt som har blitt en bestselger. En meget konsentrert formel som fortynnes før bruk for å gi en tradisjonell bøttevask. Greenscents er en liten familiebedrift som har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden. Greenscents produserer husholdningsartikler du kan være stolt av: Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produkter. 

N34537
Multispray, økologisk med lavendelduft 500ml

Multisprayen fra Greenscents er det perfekte "allround-rengjøringsmidlet". Passer ypperlig til alle overflater på kjøkken og bad, og er til og med mild nok til å fjerne flekker fra treverk. Kunder bruker også denne sprayen på et lite gulvområde, til å vaske bilinteriøret, samt i hundeburet - endeløse muligheter for denne multisprayen! Antibakteriell sammensetning med prima ingredienser som er trygge for både mennesker, dyr og vann-økosystemet.

N35009
Toalettrengjøring økologisk med Sitrus 500ml

Økologisk og miljøvennlig toalettrens fra Greenscents med sitrus. Toalettrengjøringsmidlet inneholder en effektiv blanding av aloe vera juice og cider eddik, uten lukten av eddik. Greenscents toalettrens er fremstilt for at du skal kunne vaske toalettet uten å måtte bruke kjemikalier som er skadelige for miljøet. Emballasjen er laget av biopolymer fra restemateriale fra sukkerrørindustrien (bioplast), og er bærekraftig og 100% resirkulerbar. Greenscents har verdier med fokus på miljø, dyrevern og bærekraft. Greenscents er sertifisert økologisk, vegansk, cruelty-free og allergivennlig. I tillegg er de sertifisert fri for palmeolje og palmeoljederivater av australske POFCAP. Greenscents sine produkter er de første husholdnings- og rengjøringsproduktene som fikk denne sertifiseringen i Storbritannia. 

N35686
Tøyvask nøytral økologisk 500ml

Greenscents tøyvask er lar deg vaske klær effektivt uten kjemikalier som er skadelige for miljøet. Nøytral tøyvask fra Greenscents er et flytende, økologisk, miljøvennlig og mildt tøyvaskemiddel som passer også for de med sensitiv hud. Kraftig og konsentrert tøyvask, med en unik formel som gir enestående resultater. Greenscents økologiske tøyvask tar vare på både klærne og huden din. Naturlig og effektiv rengjøring som er trygg for både mennesker og dyr. Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produktene.

N36121
Min side