Til toppen

Helios Cashewnøtter øko 150g

Varenummer: N36160
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Helios

ink. mva.

  • Kilde til protein og kostfiber
  • Naturell
  • Mild og god smak

Økologiske Cashewnøtter fra Helios som er unike med sin milde, myke smak og således perfekt som snacks, i bakverk og i desserter. Cashewnøttene er så gode akkurat slik naturen har laget dem, så disse nøttene er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Cashewnøtter er en kilde til protein og kostfiber, og har et høyt innhold av magnesium, jern og sink.

Næringsinnhold per 100 gram
Energi (kJ/kcal) 2420 / 580 
Fett 44 g
- hvorav mettede fettsyrer 7,8 g
Karbohydrater 27 g
- hvorav sukkerarter 5,9 g
Protein 18 g
salt 0,03 g
   

Ingredienser: Cashewnøtter*. 

*= fra økologisk landbruk. 

Kan inneholde spor av andre nøtter.

Cashewnøttsmør. økologisk 330g

Monki Cashewnøttesmør er et rent og økologisk nøttesmør. Smørepålegget inneholder kun ristede økologiske cashewnøtter og havsalt. Cashewnøttsmøret smaker godt på brødskive, kjeks, riskake e.l., men passer også ypperlig i bakverk, til en del middagsretter, på pannekaker, i sauser og dressinger.
N32326

Helios Mandler økologisk 150g

Økologiske mandler fra Helios Mandler er dyrket med kjærlighet og er nøye utvalgt. Disse mandlene er så gode akkurat slik naturen har lagd dem, så de er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Spis de som snacks, bruk mandlene matlaging, bakst eller hjemmelaget marsipan. Mandler har høyt innhold av sunt fett og er rik på fiber og fosfor.
N36159

Helios valnøtter økologiske 100g

Økologiske valnøtter fra Helios er dyrket med kjærlighet og nøye utvalgt. Disse valnøttene er så gode akkurat slik naturen serverer de, derfor er de heller ikke varmebehandlet eller tilsatt salt. Rike på fiber og tiamin, og en fin kilde til jern. Passer godt som snacks, og supre i salater og bakst.
N35946