Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Immunpakke BioCare

Varenummer: N35898
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
  • Verdi 485kr
  • Nutrisorb BioMulsion D-vitamin 15ml
  • Vitamin C Rosehip Complex 150g pulver
  • 7 kapsler BioCare Bio-Acidophilus LAB4-melkesyrebakterier

Immunpakken fra BioCare er spesielt satt sammen som en god støtte for immunforsvaret, og til en ekstra god pris. Her får du både C-vitamin og D-vitamin, og en ukes forsyning med gunstige melkesyrebakterier. Pakken består av: Nutrisorb BioMulsion D-vitamin 15ml, Vitamin C Rosehip Complex 150g pulver og 1 ukes kur BioCare Bio-Acidophilus LAB4-melkesyrebakterier (7 kapsler à 10 milliarder bakterier).

D-Vitamin BioMulsion® Nutrisorb® 15ml: Klikk her for dosering.

Vitamin C Rosehip Complex 150g Pulver: Klikk her for dosering.

BioAcidophilus LAB4: 1 kapsel per dag. (Oppbevares i kjøleskap)

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn. 

D-Vitamin BioMulsion® Nutrisorb® 15ml
Flytende D-vitamin BioMulsion Nutrisorb fra BioCare er et høykonsentrert vitamin D-tilskudd som er emulgert for maksimal absorpsjon og biotilgjengelighet. 1 liten dråpe gir hele 25 µg (1000iu) vitamin D3, og har en behagelig sitronsmak. Vitamin D er essensielt for helsen, og bidrar blant annet til normale kalsiumnivåer i kroppen, normal muskelfunksjon, bein og tenner, samt immunforsvarets normale funksjon. Med ca.370 små dråper i flasken, er dette produktet særdeles drøyt og økonomisk i bruk!

Vitamin C Rosehip Complex 150g Pulver
Et velsmakende pulver av C-vitamin med mineraler, bioflavonoider og bærekstrakter. Kildene til C-vitamin er en blanding av askorbinsyre, kaliumaskorbat, kalsiumaskorbat, magnesiumaskorbat, sinkaskorbat og manganaskorbat, sammen med nype og bær. Lettoppløselig pulver med lavt syreinnhold. 5 gram pulver gir 1 gram C-vitamin.
Vitamin C og sink bidrar til normal funksjon i immunforsvaret.
Vitamin C, mangan og sink beskytter cellene ved oksidativt stress (antioksidant).

Bio-Acidophilus fra BioCare er melkesyrebakterier / probiotika for daglig bruk.  Garantert 10 milliarder levende LAB4-bakterier per kapsel.  LAB4 er et unikt og godt dokumentert kompleks av bakterier som er motstandsdyktige overfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Hypoallergen (lavallergen) og melkefri.