Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Klorofyll dråper 59 ml

Varenummer: N36423
EAN: 632651408364
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • Rensende
  • God for fordøyelsen
  • Kan støtte oksygenopptaket
  • Peppermyntesmak
  • 150 døgndoser i flasken
Klorofyll dråper fra Solaray er laget av morbærblader og med en naturlig smak av peppermynte. Klorofyll er det grønne pigmentet som finnes i alger og planter. Solaray sitt tilskudd av Klorofyll er ekstrahert klorofyllin fra morbærblader. Klorofyll kan støtte produksjon av hemoglobin, som er involvert i oksygenopptak. Klorofyll har vært brukt gjennom tidene for å støtte fordøyelsen og virke rensende. Enkelte vil kalle klorofyll for en "indre deodorant".

Oppgitt innhold per 15 dråper (ca.0,4 ml).

Innhold mengde
Klorofyllin (fra natrium-kopper-klorofyllin) 50 mg
   
Ingredienser: Vann, stabilisator (glyserol), natrium-kopperklorofyllin fra morbærblader (Folium mori), naturlig aroma (peppermynte).

 

Kan brukes av vegetarianere.

Voksne over 18 år: 15 dråper daglig. Blandes med vann eller juice.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Rådfør deg med lege om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling.
Bør ikke brukes mer enn tre måneder sammenhengende uten pause. Anbefales ikke til gravide og ammende. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Klorofyll kan gi grønne flekker. Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Flasken inneholder 150 døgndoser.

Chlorella pyrenoidosa 300 Tabletter

Chlorella fra All by Nature inneholder 100% Chlorella pyrenoidosa, ingen andre tilsetninger. Chlorella er en encellet grønn mikroalge som inneholder rikelig med vitaminer, mineraler, klorofyll og aminosyrer. Chlorella inneholder mer klorofyll enn noen annen vekst i verden. All by Nature’s Chlorella dyrkes under strenge kvalitetskontroller i søtvannsbassenger i Taiwan og inneholder 300 tabletter á 200 mg torkad Chlorella pyrenoidosa.

N31039
Sun Chlorella 300 tbl

Sun Chlorella er et tilskudd av den grønne encellede ferskvannsalgen Chlorella pyrenoidosa. Algen er rik på klorofyll, og 60% av algen er proteiner. Celleveggen i algene er knust slik at næringsstoffene kan nyttiggjøres i kroppen. Chlorella brukes ofte som tilskudd ved dietter og rensekurer, eller som et rent næringstilskudd. Sun chlorella er ledende på forskning på Chlorellaalgen. Algen dyrkes under solrike og kontrollerte forhold med optimal vannkvalitet og uten nærliggende forurensningskilder.

N35856
Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.

N35412
Cleanse NutriPowder 120g Pulver

Cleanse NutriPowder er en alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter som støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger. Artisjokk, alfalfa og løvetann støtter avgiftningen ved å bidra til urin- og nyrefunksjonen, gurkemeie og melketistel bidrar til å opprettholde leverhelsen. Cleanse Nutripowder er vel sammensatt og inneholder også brokkoli, rødbeter, chlorella, spirulina, koriander og sellerirot. Brokkoli er en kilde til mikronæringsstoffer, inkludert sulforafan og svovel. En synergistisk formulering med en unik kombinasjon av planteekstrakter i akkurat den rette balansen for naturlig å støtte flere avgiftningsorganer og prosesser, samtidig som den gir kraftig antioksidantstøtte.

N35235
Lenker
Min side