Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Krydder og salt

Her finner du et helt fantastisk utvalg av krydder og salt i alle former og varianter. Økologiske favoritter, tørkede urter, salt i ulike former, eteriske oljer, buljonger og mye mer. Finn dine yndlingskrydre eller oppdag nye.

Visning
Sorter
Anis (Pimpinella anisum) 100g Pulver

Anis er et krydder som dufter søtlig og har en lakrisaktig smak. Det er frøene fra anisplanten som brukes, og de ligner til forveksling frøene fra fennikel, dill og karve. Frøene er knust til pulver. Anis brukes som smaksforbedrende stoff og til fremstilling av bl.a. drops som "Kongen av Danmark" og likører som Pernod. Anis gir også en velsmakende te.

N35366
Anis, knust (Pimpinella Anisum) 80g

Knust anis frø.

N33339
Appelsin (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Eterisk olje som brukes som smakstilsetning i begrenset mengde for eksempel til godterier, konfekt, trøffel, drops. Kan også brukes i sauna, bad og massasjeoljer. Må alltid uttynnes før bruk.

N30785
Basilikum, økologisk 100g Tørket urt

Økologisk tørket basilikum er en herlig krydderurt. Duften og smaken er helt spesiell, Krydret og lett pepperaktig med en snert av parfyme. Basilikum er derfor mye brukt i mat eller på mat. Tørket basilikum kan nytes til det meste – kun fantasien setter begrensninger.

N33988
Bukkehornsfrø, knust (Trigonella foenum graecum) 1000g

Bukkehornkløver er en bitter, skarp og varmende urt.

N31713
Bukkehornsfrø, knust (Trigonella foenum graecum) 250g

Bukkehornkløver er en bitter, skarp og varmende urt. Bukkehornsfrø er et velkjent krydder, som brukes alene eller i forskjellige blandinger med andre krydder. Den mest kjente blandingen er karry, som finnes i mange forskellige nyanser og styrkegrader.

N35555
Chilipepper Økologisk, knust med frø 100g

Økologisk chillipepper fra Natur Drogeriet er laget av tørket chilifrukt fra små busker i slekten Capsicum, og har ingenting med pepper å gjøre. Den aktive ingrediensen i chilifrukten heter capsaicin. Chilipepper er relatert til paprika, men det er opptil 30 ganger høyere innhold av capsaicin i chili enn i paprika. Brukes som krydder og gir næring og varme til måltidet. 

N35498
Einerbær hel - juniperus communis 1000g

Hele einerbær til krydder eller te.

N35229
Einerbær, hele, Økologiske 70g Urt

Einerbær (enebær) dufter av tre og har en litt bitter smak med et streif av furunål og harpiks. Vårt nordiske klima gir en mildere smak, mens einerbær som vokser sydover har en sterkere smak. Einerbærkrydder brukes ofte i viltretter.

N35613
Eukalyptus (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Eukalyptus ren eterisk olje har en kraftfull og frisk duft, og kan minne litt om mynte. Den eteriske oljen er hentet fra Eucalyptustreets blader og kvister. Bruk kun noen få dråper av den eteriske oljen som fortynnes. Kan anvendes ved aromaterapi til en oppfriskende massasje eller sauna, og til fødevarer. Oljen  må ikke brukes ufortynnet.

N35576
Fennikel, hel (Foeniculum vulgare) ØKOLOGISK 75g

Økologiske hele frø av fennikelplanten som er i familie med dill og persille. Fennikel har en mild og lett søtlig smak som minner om lakris eller anis. Hele fennikelfrø kan bl.a. brukes til te, snaps og som krydder i matlaging. Fennikel kan kjøpes både som hele tørkede frø, og som stødt pulver. Mest intens smak fås fra hele frø. Smaken intensiveres enda mer om frøene ristes på en tørr stekepanne før de knuses og tilsettes maten.

N35143
Glaubersalt (Natriumsulfat E514) 1000g

Glaubersalt (Natriumsulfat E514) i en kilosforpakning, 1000g. Glaubersalt er oppkalt etter den tyske apotekeren og kjemikeren Johann Rudolph Glauber, som levde fra 1604 til 1670. Glauber var den første som fremstilte den kjemiske forbindelsen natriumsulfat. Som mineral kjennes det som det hvite, monokline mirabilit, som dannes ved inndamping av havvann. Glaubersalt kalles også svovelsurt natron og kan brukes til næringsmidler i begrenset omfang. Som tilsetningsstoff har det E-nummer 514.

N37019
Lenker
Min side