Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Lavendel Relaxing Bademelk 200ml Bade tilsetning

Varenummer: N11079
EAN: 4001638098250
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda Hudpleie
ink. mva.
  • Beroligende
  • Ved spenninger, stress og rastløshet
Lavendel Avslappende Bad har en duft fra lavendelsens eteriske oljer som beroliger hele kroppen. Kan hjelpe på spenninger, stress og rastløshet. Ideelt for å finne en indre balanse. Et kveldsbad hjelper deg å sovne lettere og gir en god nattesøvn.

Water (Aqua), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool*, Potassium Olivate, Glyceryl Oleate, Alcohol, Glycerin, Limonene*, Geraniol*.

*from natural essential oils.

 

Rist flasken og tilsett 3– 4 korker i tappet badevann.

Den harmoniserende duften kan også oppleves i dusjen, dersom du ikke har badekar.

Egnet for veganere.

Badesalt med kamille og lavendel, økologisk 200g

Badesalt med salt fra Guerande med kamille og lavendel. Badesaltet med virker avstressende og rensende, og inneholder uraffinert havsalt og økologiske kamilleblomster sammen med eterisk olje av lavendel. Dette havsaltet er fra naturens side grått, og garantert ubehandlet, uraffinert, uten tilsetningsstoffer. Det er rikt på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffer.

N34453
Pine reviving bath milk (furunål) 200ml

Furunål Bad innber til avslapning på en myk og behagelig måte. Aromatiske eteriske oljer gir en følelse av harmoni og velvære. Et bad med varmende furunål hjelper deg til å komme i form en kald og kjølig dag. Virker beroligende etter fysiske aktiviteter, utmattelse og overstimulering.

N18455
Gavepakke Glad i bad - Lavendel

Nydelig gavepakning med økologiske produkter. Posen inneholder håndlaget lavendelsåpe, badesalt og olje som kan brukes til massasje eller bad.

N35063
Lenker
Min side