Skip to main content
Til toppen
-30% på kosttilskudd Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Løiten

Biologisk nedbrytbare kaffekapsler som er Nespresso kompatible.

Visning
Sorter
Løiten Linie Espresso 10 kapsler

Løiten Linie Espresso kaffe i biologisk nedbrytbare kapsler, som kan kastes sammen med organisk avfall. Kaffen fra Løiten er laget av 100% Arabica bønner og gir en kraftig espresso, med hint av mørke bær, sjokolade og sitrus. Kaffen er fra Sør-Amerika og er Fairtrade sertifisert. Disse kaffekapslene er egnet for hjemmekompostering!

N36521
Løiten Morgenkaffe Nespresso 10 kapsler

Løiten Morgenkaffe er en rund og smakfull lungo kaffe i biologisk nedbrytbare kaffekapsler. Kaffen er Fairtrade sertifisert og fra 100% Arabica kaffebønner. Kapslene passer Nespresso, og etter bruk kaster du enkelt brukte kaffekapsler sammen med resten av matavfallet ditt. Slik kan tradisjoner ivaretas med bærekraftige verdier.

N36519
Løiten 1855 Lungo Espresso 10 kapsler

Løiten Lungo Espresso kaffe i biologisk nedbrytbare kapsler. Løitens 1855 er en elegant og mørkbrent kaffe som er delikat og kraftig på smak, med et hint av mørk sjokolade. 100% Arabica bønner som er Fairtrade sertifisert. Bruk kaffen som en espresso eller som lungo, den passer til begge deler. Disse kaffekapslene kan kastes sammen med annet organisk avfall!

N36520
Min side