Til toppen

Lucerneurt (Medicago Sativa) 1000g tørket Urt

Varenummer: N35542
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Tørket lusern, også kalt alfalfa og blålusern. 

Luserneurt / blålusern / alfalfa (Medicago sativa)

Som te: ½-1 ts. urter per kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter.

Uttrekk av te kan også brukes som omslag.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Blæretang og lucerne 90 Kapsler

Blæretang og lucerne er et produkt med naturlig innhold av jod og spormineraler. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til normal kognitiv funksjon og funksjon i nervesystemet, samt opprettholder normal hud og energiomsetning.
N33558

Lucerneurt (Medicago Sativa) 1000g Pulver

Luserne, blåluserne eller alfalfa, kommer opprinnelig fra Middelhavsområdet. Den har et imponerende rotsystem, og røttene kan lett nå ti meter ned i jorden, noe som betyr at lusernen kan skaffe vann, uansett hvor tørt det er. Luserneurten brukes som te. Uttrekket fra teen kan også brukes som omslag. 
N35386