Til toppen

Maca, full spectrum, økologisk 90 Vegkapsler

Varenummer: N35133
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MSM Norge

ink. mva.

Økologisk Maca i kapselform. Maca bidrar til mer energi og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet. Det finnes tre typer Maca, svart, rød og gul, alle med med hver sine gode egenskaper. Full spectrum Maca inneholder alle disse, for å kunne gi et komplett Maca produkt.

Oppgitt innhold per 2-4 kapsel
Ingrediensermengde% av RI
Gelatinisert svart (20%), rød (20%), og gul (60%) økologisk maca (Lepidium Meneyii Walp), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).
Gelatinisert maca1-2 g
Inneholder ikke gelatin. Gelatinisert betyr at stivelse er redusert.
Anbefalt døgndose: 2-4 kapsler (1000-2000 mg)

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ikke en erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
I Peru har Maca vært brukt i over 2000 år. Det er en rotgrønnsak som vokser hele 4500 moh, og stortrives i de harde forholdene på slettene i Andesfjellene. Maca er så tettpakket av næring, at Inka-krigerne brukte det for å lade opp til kamp. Maca blir ofte kalt peruansk ginseng fordi de har ganske like egenskaper. Forskjellen er at Maca er et adaptogen, som øker kroppens evne til å tilpasse seg stress, og utøver en normaliserende effekt på kroppens funksjoner.