Til toppen

Magnesium Malate 90 Vegkapsler

Varenummer: N35201
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

Magnesium Malate fra BioCare er et kompleks av eplesyre og magnesium, laget for å bidra til en rekke viktige funksjoner. Blant disse normal muskelfunksjon og vedlikehold av normal bein- og tannstruktur. Magnesium Malate bidrar også til balansert energimetabolisme, proteinsyntese og nervesystem.

Oppgitt innhold per 3 kapsler

Innhold mengde % av RI
Magnesiummalat 900 mg  
- hvorav magnesium 117 mg 31
     
Ingredienser: Magnesiummalat, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoff (cellulose), antiklumpemidler (silisiumdioksid, magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).
Anbefalt døgndose fra 3 år: 1 kapsel 3 ganger daglig til måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være til stede i energiomsetning, og er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner.