Til toppen

Mariatistel / Marietidsel frø (Silybum marianum), økologisk, knust 100g

Varenummer: N35153
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Økologiske knuste frø av Mariatistel brukes til å lage te. Mariatistel støtter leverens normale funksjon, og kan hjelpe ved fordøyelsesplager knyttet til tunge måltider og nedsatt fettfordøyelse.

Knuste økologiske mariatistelfrø (silybum marianum).

Kan inneholder spor av bygg

 

Som te: 1/2-1 ts knuste frø per kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 minutter. Siles med tefilter.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Mariatistel / Marietidsel frø (Silybum marianum), Knust 100g

Mariatistelfrø brukes som urtete. Mariatistel støtter leverens normale funksjon, og kan hjelpe ved fordøyelsesplager knyttet til tunge måltider og nedsatt fettfordøyelse.
N24648

Mariatistel / Marietidsel frø (Silybum marianum), økologisk, hel 100g

Økologiske mariatistelfrø brukes som urtete. Mariatistel støtter leverens normale funksjon, og kan hjelpe ved fordøyelsesplager knyttet til tunge måltider og nedsatt fettfordøyelse.
N35225