Til toppen

MCT Oil Powder økologisk 200g

Varenummer: N36316
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

  • MCT pulveret består av 70% MCT-pulver fra olje og 30% akasiefiber
  • En servering på 5 g inneholder 1,75g kaprylsyre (C8) og 1,23g kaprinsyre (C10)
  • Lengre metthetsfølelse
  • Perfekt for keto og lavkarbo diett
  • Sunne fettsyrer som gir mye energi uten å lagres i kroppen
  • Energikick

Økologisk MCT pulver fra Purasana med mellomlange vegetabilske fettsyrer (medium chained triglycerids) fra kokosnøttolje. MCT-fettsyrene gir mye energi uten at det lagres i fettdepotene, og er derfor perfekt å innta for rask energi. MCT-pulveret gir deg en lengre metthetsfølelse og gir deg det ekstra energikicket som iblant trengs. MCT-Pulveret kan du tilsette proteinshaker, smoothier, frokostblanding, juice, kaffe, latte etc.

Oppgitt næringsinnhold per 100g:

Ingredienser mengde % av RI
Rent, økologisk MCT-olje pulver (mellomlange mettede fettsyrer) fra vegetabilske oljer 70%  
Akasiefibre 30%  
     
Energi (kJ/kcal)    
Fett    
- hvorav mettede fettsyrer    
Karbohydrater, protein, salt    

Tilsett MCT-pulveret i shaker, smoothie, juice, kaffe, latte, frokostblandinger o.l.

Oppbevares på et tørt sted og lukk posen godt etter bruk,

Purasana MCT-pulver består av 70% MCT-pulver fra olje og 30% akasiefibre. En servering på 5 g inneholder 1,75g kaprylsyre (C8) og 1,23g kaprinsyre (C10). 

Cocosa Extra Virgin Coconut Oil økologisk 500ml Olje

Cocosa® Extra Virgin Coconut Oil er kaldpresset av ferskt, økologisk kokoskjøtt med et bredt næringsspekter. Kokosoljen inneholder Laurinsyre, andre mellomlange fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Duft og smak av kokos, God å innta bar, på brødskive, i smoothie, bakverk eller tilsatt maten.
N22318

Cocosa MCT Energy Oil 100ml Olje

MCT Cocosa 100ml er MCT fra kokos og raps og inneholder mellomlange fettsyrer. De mellomlange fettsyrene har helt spesielle egenskaper. Cocosa MCT-olje kan brukes som energitilskudd når du trenger rask energi som varer lenge. MCT kan bidra til stabilt blodsukker. MCT er løselig i vann og trenger ikke galle for å fordøyes. Fett er ikke ett fett, verken når det gjelder flerumettet fett eller mettet fett. Blant de mettede fettsyrene stiller de mellomlange fettsyrene i en særklasse.
N35015

Cocosa MCT Energy Oil 500ml Olje

MCT Cocosa inneholder mellomlange fettsyrer. De mellomlange fettsyrene har helt spesielle egenskaper. Cocosa MCT-olje kan brukes som energitilskudd når du trenger rask energi som varer lenge. MCT kan bidra til stabilt blodsukker. MCT er løselig i vann og trenger ikke galle for å fordøyes. Fett er ikke ett fett, verken når det gjelder flerumettet fett eller mettet fett. Blant de mettede fettsyrene stiller de mellomlange fettsyrene i en særklasse.
N32703

Cocosa Pure Coconut Oil økologisk 500ml Olje

Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Kokosoljen er den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Cocosa Pure er økologisk og Debio-godkjent.
N22319