Melkesjokolade med toffee, økologisk og Fairtrade 100g
Ingredienser | mengde | % av RI |
---|---|---|
Rårørsukker*,melkepulver*, kakaomasse*, kakaosmør*, toffee/fløtekaramell* (10%) (rårørsukker*, glukosesirup*, smør (melk)*, palmeolje*, melassw*, naturlig aroma), emulgator (soyalecithin), vaniljeestrakt*. | ||
*=sertifisert økologisk | ||
Minst 37% kakao. Minst 24% melk. | ||
Kan inneholde spor av nøtter. |
Nytes!
Green & Black`s bedriftsidé er å lage velsmakende sjokolade av høy kvalitet. For å oppnå dette brukes kun de beste råvarer. Green & Black´s kontrollerer hele produksjonskjeden fra bønne til ferdig sjokolade. Det legges stor vekt på alle trinn i produksjonsprosessen. Resultatet blir den rike og intense sjokoladesmaken som er blitt Green & Black`s varemerke.Green & Black`s bruker økologisk dyrkede Trinitario og Criollo kakaobønner i sine produkter. Bærene fra kakaotreet blir høstet. Kakaobønnene tas ut og dekkes med bananblader. Dermed starter en gjæringsprosess. Kakaobønnene får en mørkere farge og sjokoladearomaen begynner og utvikles. Etter ca. 5 dager bres bønnene ut i solen og tørkes. For å lage sjokolade blir bønnene røstet, avskallet og malt til en pasta; kakaomasse. Kakaomassen tilsettes sukker og andre ingredienser. Til slutt konsjes sjokoladen; det vil si at den eltes under luft- og varmepåvirkning for å modne og avrunde smaken.