Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Methyl B Complex Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35207
Klassifisering: Kosttilskudd

Nutrisorb Liquid Methyl B Complex fra BioCare inneholder metabolsk aktive former av B-vitaminer inkludert B12 og folat. Methyl B Complex er et overlegent B-kompleks som gir næringsstoffer i naturlige aktive former som er klare for kroppen for enkel absorbering og bruk. Kilden til folat er Quatrefolic® (metylfolat 5-MTHF), den mest avanserte form som finnes tilgjengelig for tilsetting i kosttilskudd. Metylfolat 5-MTHF er den naturlige formen for folat som finnes i mat, f.eks i grønne grønnsaker. Flasken inneholder ca 450 dråper. 

Oppgitt innhold per 12 dråper

Ingredienser mengde % av RI
Vann, tiaminhydroklorid, pyridoksinhydroklorid, nikotinamid, kalsium-D-pantotenat, surhetsregulerende middel (natriumbikarbonat, natriumkarbonat), riboflavin-5'-natriumfosfat, Quatrefolic® (6S)-5-metyltetrahydrofolsyre, metylkobalamin.    
Tiamin (B1) 10 mg 909%
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100%
Niacin (B3) 10 mg NE 63%
Vitamin B6 10 mg 714%
Folat 100 µg 50%
Vitamin B12 10 µg 400%
Pantotensyre (B5) 2,3 mg 38%

Anbefalt døgndose: 12 dråper i vann eller direkte i munnen i forbindelse med måltid. Ristes godt før bruk.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

B-vitaminer er en fellesbetegnelse på flere vannløselige vitaminer som alle har forskjellig funksjon i kroppen vår. Flasken inneholder ca.450 dråper