Til toppen

MSM Lignisul 180 Kapsler

Varenummer: N35039
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Lignisul MSM er organisk svovel som kroppen trenger som byggesten til svovelholdige aminosyrer (metionin og cystein), samt antioksidanten glutation (tripeptid). Svovelholdige aminosyrer er spesielt viktige bestanddeler i hår og negler, men brukes også i annet vev i kroppen, som ledd og brusk, muskler, bindevev, hud, slimhinner m.m. Produktet brukes også kosmetisk, bl.a til å opprettholde hvite tenner.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1-2 kapsler

Innhold mengde
MSM 500-1000 mg
Ingredienser: Dimethyl sulfone (MSM), kapsel (oksegelatin)

Anbefalt døgndose: 1-2 kapsler per dag. 

Døgndosen bør ikke overskride 1500 mg. Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bruksanvisning til tenner: Børst tennene normalt. Rens tannbørsten. Åpne en kapsel og trykk innholdet ut på våt tannbørste. Vent til pulveret har trukket fukt fra tannbørsten, og børst tennene. Skyll munnen med vann og børst tennene normalt. Utføres 2 ganger daglig.

 

MSM, 1000mg 60 Kapsler

MSM er rik på svovel (34%) som benyttes i hundrevis av kjemiske prosesser i kroppen. MSM fra Solaray hvor hver kapsel inneholder 1000 mg MSM (metylsulfonylmetan) fra OptiMSM®. Menneskekroppen har det minste svovelreservoaret av alle pattedyr. Innholdet av MSM i kroppen avtar med økende alder.
N33951

Ren MSM 200g Pulver

Ren MSM gir kroppen organisk svovel, som benyttes til å produsere antioksidanten glutation. Økt tilgang på glutation gir økt antioksidantbeskyttelse og restitusjonsevne. Svovel er et essensielt mineral , på samme måte som magnesium og kalsium. Svovel er viktig for fornyelse og vedlikehold av brusk og bindevev. MSM er godt for ømme og stive muskler og ledd, og svovel brukes også i vedlikehold av tarmens slimhinner. Svovel er en viktig bestanddel av proteinet keratin, og MSM er også derfor godt f
N33635