Til toppen

Multidophilus 100 Kapsler

Varenummer: N19410
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Solaray Multidophilus er en probiotika for daglig vedlikehold av fordøyelsen. Multidophilus er gunstig ved lettere fordøyelsesplager, antibiotikakurer og reiser til fjerne strøk. - Inneholder bakteriestammer som fester seg og koloniserer tarmen - Restituerer normal og sunn tarmflora - Styrker immunforsvaret - Forebyggende mot løs mage - Inneholder ikke melkeprodukter - Vegetabilsk
Oppgitt innhold pr. kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
L.bulgaricus1 milliard
L.acidophilus1 milliard
B.bifidum1 milliard
Ingredienser: L.acidophilus med maltodekstrin, B.bifidum med maltodekstrin, L.bulgaricus med maltodekstrin, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, fettsyrer, silisiumdioksid).
1-3 kapsler daglig.

1 kapsel inneholder 3 miliarder levende melkesyrebakterier.
En sunn tarmflora er nødvendig for kroppens næringsopptak, avgiftning og utskillelse av avfallsstoffer. L.acidophilus og B.bifidum er levende, snille tarmbakterier som utfyller hverandre og hjelper til med reproduksjon av den normale tarmflora og opprettholder en sunn fordøyelse. L.bulgaricus gjør forholdene i tarmen mer egnet for overlevelse og vekst av L.acidophilus og B.bifidum.