Til toppen

Nellik (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Varenummer: N30787
Lagerbeholdning:
Merke: Natur-Drogeriet A/S
Klassifisering: Mat

ink. mva.

  • 100 % eterisk nellikolje
  • Prøv den også som duftolje eller luftfrisker i støvsugeren!

Ren eterisk olje av nellik som kan brukes som smakstilsetning i mat, kan anvendes i aromaterapi, som duftolje eller i kosmetikk. Nellik er godt kjent som et krydder i julebakst. Den sterke aromaen av nellik bidrar her med en umiskjennelig, kraftig og krydret smak som kommer fra eterisk olje av nelliker. Denne oljen lukter like godt som den smaker, og er derfor flott å fylle rommet med når den brukes i badstuen, badekaret eller bare som en vanlig luftfrisker.

Ingredienser: Kryddernellikeolje, eterisk.

Den eteriske oljen inneholder naturlig disse parfymestoffene, som kan være allergifremkallende: Eugenol, Isoeugenol, Linalool.

Anvendelse:. Aromaterapi, duftolje, som luftfrisker i støvsuger, saunaolje, i kosmetikk og som smakstilsetning i fødevarer.

Må aldri brukes ufortynnet.

Clove bud/ Nellik 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Clove Bud er en 100 % ren eterisk olje av kryddernellik. Clove Bud kan virke styrkende på immunforsvar ved forkjølelse, lett slimløsende ved lett hoste og lindrende ved lette leddplager. Kan virke lindrende ved treg mage/luft i magen og ved lett kvalme. Clove Bud kan også anvendes ved kviser og for å holde insekter på avstand.
N33278

Kornblom 100g Urt

Den søte blå kornblomsten er selve symbolet på sommer. Ta sommeren med deg inn i høsten og vinteren med en god kopp te, eller pynt kaker og desserter med den vakre blåfargen. Blomsten har en fin krydret smak som minner litt om nellik. Blomsten pynter opp i salater og på toppen av supper.
N35035

Nellik, Hel 1000g tørket

Hel nellik som krydder i bakverk og annen mat.
N35291

Nellik, hel, økologisk 100g

Hele økologiske nellik som er håndsorterte. Nellik brukes ofte som krydder i matlaging. Kan brukes i potpurri eller andre krydderblandinger. Nellik forbindes ofte med jul, og brukes bl.a. til hyggelige dekorasjoner av appelsiner med bånd. Det sprer en herlig juleduft.
N33620