Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Olivita Sitron 250ml Olje

Varenummer: N33091
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Olivita

Olivita er det eneste produktet på markedet som kombinerer selolje med olivenolje, og helsegevinsten skyldes nettopp synergien av de to naturlige oljene. Selolje inneholder større mengder av den gunstige DPA fettsyren enn fiskeolje og andre omega-3 produkter, i tillegg til de andre fettsyrene. Olivenoljen er svært rik på antioksidanter og betennelsesdempende komponenter. Olivita er en kombinasjon av gode og naturlige virkestoffer som er skapt av naturen og formet av forskning.

Oppgitt innhold per 15-100ml.

Ingredienser mengde % av RI
Selolje, kaldpresset olivenolje, naturlig sitronolje, vitamin D (kolekalsiferol).    
Fett 14,6-97,3 g  
- mettet 2,2-14,3 g  
- enumettet: 10,1-67,2 g  
- flerumettet: 2,4-15,8 g  
- herav: omega-6: 0,5-3,4 g  
- herav: omega-3: 1,9-12,0 g  
- hvorav DHA: 0,7-4,8 g  
- hvorav EPA: 0,5-3,5 g  
- hvorav DPA: 0,3-2,2 g  
Vitamin D: 20-133 mcg  

Voksne: 15 ml (2 ss).
Barn: 7,5 ml (1 ss).

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost.

Oppbevares kjølig etter åpning. Ved temperatur under 4 grader kan oljen bli uklar, dette forsvinner i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Olivita inneholder selolje fra Canada og kaldpresset olivenolje fra Spania med dokumentert helseeffekt. Olivita inneholder sterke antioksidanter fra olivenoljen som beskytter omega-3 fettsyrene mot harskning når de kommer inn i kroppen. Å hindre harskningen er avgjørende for å oppnå en positiv effekt av omega-3 fettsyrene. Olivita er basert på mer enn 20 års forskning og flere kliniske studier ved Universitetet i Tromsø. Virkningen er veldokumentert og produktet er godt utprøvd.

Olivita 120 Kapsler

Olivita er en kombinasjon av gode og naturlige virkestoffer som er skapt av naturen og formet av forskning. Ved at komponenter i olivenoljen samvirker med omega-3 fra seloljen, beskytter Olivita kroppen mot en rekke sykdomstilstander. Olivita er det eneste produktet på markedet som kombinerer selolje med olivenolje, og helsegevinsten skyldes nettopp synergien av de to naturlige oljene. Selolje inneholder større mengder av den gunstige DPA fettsyren enn fiskeolje og andre omega-3 kilder.
N33089