Til toppen

OSTEOFORM, CAL/MAG/D 120 Tabletter

Varenummer: N20393
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Osteoform inneholder en spesielt utvalgt kombinasjon av Kalsium- og Magnesiumforbindelser (karbonat/sitrat/oksid), som sikrer en høy opptagelighet uansett alder og magesyrenivå. Osteoform inneholder dessuten en høy dose D-vitamin. sitrat- og oksid-former har et godt opptak i kroppen, mens karbonatforbindelser er kildene med det største, naturlige innhold av kalsium og magnesium. Dette kombinert med en høy dose D-vitamin fremmer knoklenes utvikling og bidrar til økt knokkelstyrke.
Oppgitt innhold per dagsdose; 2 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Kalsium (karbonat/sitrat)400 mg
Magnesium (karbonat/oksid/sitrat)200 mg
D3-vitamin (kolekalciferol)20 µg
Kalsiumkarbonat, trikalsiumsitrat, magnesiumoksid, magnesiumkarbonat, trimagnesiumsitrat, maltodekstrin (mais), maisstivelse, kolekalciferol.
Konsistensmidler: mikr. cellulose, natriumstivelsesglycolat.
Overflatebehandlingsmidler: talkum, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, hypromellose.
Fuktighetsbevarende middel: glycerol.
Anbefalt dagsdose for voksne og barn over 11 år: 2 tabletter .
D-vitaminet, som er brukt i Osteoform, er fremstilt på samme måte som prosessen som foregår i huden når denne utsettes for solens ultrafiolette stråler. Mage-tarmsystemets pH-verdier varierer hele veien gjennom fordøyelseskanalen. Derfor vil sitrat og karbonat opptas forskjellige steder i fordøyelsessystemet, nemlig der hvor pH-verdien er optimal for den aktuelle formen. I praksis betyr dette at kombinasjonen av de to formene i Osteform har en langt større opptagelighetsflate til rådighet gjennom fordøyelseskanalen, enn om det var brukt kun en kilde.