Til toppen

Rabarbra Body Lotion vegansk 250ml

Varenummer: N35650
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Naturfarm

ink. mva.

Rabarbra Body Lotion gir fukt og spenstighet. Økologisk olivenolje og aprikoskjerneolje øker hudens elastisitet og er meget god til sensitiv hud. Økologisk sheasmør gjør huden deilig myk og nærer den. I tillegg er det tilsatt to bærsorter; goji og acai, som gir beskyttende antioksidanteffekt og gir huden et sunt uttrykk og følelse av friskhet.

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil (Oliven)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Aprikos), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea)*, Glyceryl Stearate, Propanediol, Glycerin*, Stearic Acid, Rheum Rhaponticum Root Extract (Rabarbra), Lycium Barbarum Fruit Extract (Goji)*, Euterpe Oleracea Fruit Extract (Acai)*, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate

*=økologisk

Cocosa pink Bodylotion 200ml

Cocosa PINK Bodylotion er en nærende, pleiende og fuktighetsgivende bodylotion med økologiske og naturlige ingredienser. Cocosa PINK passer alle hudtyper og har en mild og nøytral duft. De pleiende og naturlige ingrediensene, som aloe vera og kokosolje, virker sammen og gjør Cocosa PINK til en ideell universalkrem. Helt uten parabener og parfyme.
N35344

Ice Plant Body Care Lotion, kroppslotion for ekstremt tørr hud 200ml

Bodylotion som styrker hudens barrièrefunksjon og gir den perfekte daglige pleien for svært tørr, flassete hud - inkludert hud som lider av atopisk dermatitt. Ice Plant Body Care Lotion er utviklet av dermatologer. Den er fri for syntetiske fargestoffer og konserveringsmidler og er selvfølgelig ikke parfymert. Kliniske tester har bekreftet produktets gode toleranse og effektivitet.
N35002

Pomegranate Regenerating Body Lotion 200ml

Pomegranate Regenerating Body Lotion fra Weleda er en regenererende body lotion som aktivt motvirker for tidlig aldring av huden. En eksklusiv formel med økologisk granatepleolje, ferskenkjerneolje og shea smør som stimulerer cellefornyelsen og beskytter huden fra nedbrytbare miljøfaktorer. Moden hud får fasthet, glød og blir smidig. Ideell for daglig velvære, absorberes raskt og har en sensuell duft.
N31300

Wildrose Pampering Body Lotion 200ml

Wild Rose Pampering Body Lotion fra Weleda er en luksuriøs body lotion som stimulerer de regenerende prosessene i huden og bevarer den naturlige elastisiteten. Wild Rose Pampering Body Lotion fra Weleda er basert på en eksklusiv formel med økologisk nypefrø olje, jojobaolje og trollhassel, som har en merkbar utjevnende effekt på huden. Silkemyk å påføre og har en elegant og raffinert duft fra Rosa Damascena.
N31299