Til toppen

Ren MSM 200g Pulver

Varenummer: N33635
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bergstrom Nutrition

ink. mva.

Ren MSM gir kroppen organisk svovel, som benyttes til å produsere antioksidanten glutation. Økt tilgang på glutation gir økt antioksidantbeskyttelse og restitusjonsevne. Svovel er et essensielt mineral , på samme måte som magnesium og kalsium. Svovel er viktig for fornyelse og vedlikehold av brusk og bindevev. MSM er godt for ømme og stive muskler og ledd, og svovel brukes også i vedlikehold av tarmens slimhinner. Svovel er en viktig bestanddel av proteinet keratin, og MSM er også derfor godt f

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1/2 ts.
1/2 ts blandes i vann, juice, smoothie eller det du ønsker. MSM flak løses lett opp i vann, og har en svært god biotilgjengelighet.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Oppbevares tørt og ved romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.
MSM er lett opptakelig, helt trygt å bruke, og kan benyttes rutinemessig som ditt daglige kosttilskudd. Dette kan være spesielt gunstig i perioder med store anstrengelser, eller etter treningsøkter hvor kroppen utsettes for oksidativt stress.OptiMSM er produsert ved destillering. Rent og trygt MSM produkt.Inneholder ingen tilsetningsstoffer.Egnet for vegetarianere og veganere.
Ingrediensermengde% av RI