Til toppen

Rosmarin 20ml Eterisk Olje

Varenummer: N30786
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Eterisk olje av rosmarin som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer, eller der du ellers pleier å bruke eteriske oljer.

100% rosmarinolje, eterisk. Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

Inneholder naturlig følgende stoffer: Limonene, linalool, eugenol, citronellol, citral, geraniol.

 

Bruksområder: Aromaterapi, duftolje, som luftfrisker i støvsuger, saunaolje og i kosmetikk.

Må aldri brukes ufortynnet. 

Cypress/Sypress 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Cypress er en 100 % ren eterisk olje av sypress. Cypress er ypperlig ved fet, oljete hud og virker svettehemmende. Cypress kan også stimulere blodomløpet ved appelsinhud og kan virke lindrende på ømme og stive muskler samt lette menstruasjonssmerter. Kan også anvendes ved stress, ved lett hoste og ved overgangsalder. Fin som parfyme.
N33228

Deodorising Foot Cream (Rosmarin Fotkrem) 30ml Dil

Rosmarin fotkremen pleier og deodoriserer. Stimulerer sirkulasjonen og varmer samtidig som den kontrollerer fuktigheten. Eteriske oljer av rosmarin og salvie med ren silke gir antimikrobielle kvaliteter.
N17759

Furunål (Fyrrenåle) 20ml Eterisk Olje

Furunål eterisk olje gir en mild duft til rommet, som leder tankene til høstens nåletreskog og bringer en himmelsk duft til rommet som får en til at føle seg et stykke tettere på naturen.
N34616

Juniperberry/ einerbær 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Juniper Berry er en 100 % ren eterisk olje av bærene på einer. Juniper Berry kan anbefales til behandling av appelsinhud og ved kviser, fet hud/hår og lett eksem. Juniper kan også virke lindrende ved lette leddplager og lette menstruasjonssmerter. Oljen kan også anvendes lett beroligende ved stress samt styrkende på immunforsvar ved forkjølelse. Fin som parfyme.
N33221

Oregano 20ml Eterisk Olje

Eterisk olje av oregano som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer. Helt ren eterisk olje som alltid må uttynnes før bruk.
N30922

Revitalising Leg & arm tonic (Rosmarin Beinlotion) 100ml

Rosmarin beinlotion virker varmende og oppkvikkende med agurkurt og rosmarin som gir energi til trette ben og motvirker hevelser, leggkramper og bensmerter. Den fett- og fuktighetsholdige emulsjonen frisker opp huden og gjør den myk og elastisk.
N21483

Rosemary /Rosmarin 10ml Eterisk Olje

Eterisk olje av rosmarin fra Aqua Oleum er en 100 % ren eterisk olje. Rosemarin er en velduftende, allsidig olje som virker oppløftende, og lindrer ømme og stive muskler og ledd. Oljen kan også virke lindremde ved menstruasjonssmerter. Rosmarin er meget velegnet ved både fett hår og flass, og kan støtte opp om den naturlige hårveksten. 
N33186

Rosemary Stimulating bath (rosmarin) 200ml

Rosmarin Stimulerende Bad gir en frisk følelse og duften stimulerer både hud, kropp og sinn. Varmer kroppen og driver bort følelsen av tretthet. En ideell måte å våkne på, samt føle deg opplagt om morgenen. Den oppfriskende duften kan også oppleves i dusjen dersom du ikke har badekar.
N18454