Til toppen

Saltskrubb til kropp, økologisk 200ml

Varenummer: N34464
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Hav Bodyscrub med salt fra Guerande i Frankrike. Saltskrubben består av uraffinert, økologisk atlanterhavssalt i mandelolje. Skrubben er tilsatt avbalanserende eteriske oljer av lavendel, geranium og muskatelsalvie. I tillegg er det en smule E-vitamin. Inneholder ikke kunstige parfymer eller parabener. Eksfoliér huden din med denne fantastiske saltskrubben. Ved å skrubbe huden fjerner du døde hudceller og du får en glatt og fin hud. Samtidig stimulerer du blodomløpet.


Ingrediensermengde% av RI
Prunus amygdalus dulcis oil (mandelolje), Sal maris (økologisk, håndhøstet salt fra Guerande), Lavandula angustifolia oil (Lavendelolje), Salvia sclarea oil (Muskatelsalvie), Pelargonium graveolens flower oil (Rosengeraniumolje), Tocopherol (E-vitamin). Linalool, citronellol, geraniol.
Hav bodyscrub bruker du på slutten i dusjen. Ta en teskjefull skrubb i hånden og massér huden på hele kroppen. Skrubben gir en god skrubb og stimulerer blodsirkulasjonen.

Etter dusjbadet har du den bløteste huden du kan tenke deg. Du behøver ikke å bruke lotion, krem eller olje, for med saltet i skrubben har du skrubbet huden fri for døde hudceller og med mandeloljen er huden blitt bløt og smidig.

– huden frigjøres for døde hudceller

– hudens naturlige fuktbalanse opprettholdes

– blodomløpet stimuleres
Sæbeværkstedet bruker håndhøstet mineralrikt atlanterhavsalt fra Guerande i Bretagne. Her samles havvannet opp og ledes gjennom bassiner, til saltkonsentrasjonen er så høy, så ”salthøsteren” – ”le paludier”, kan høste saltet med rive morgen og kveld, fra april til september.Salt gir en mere kontant skrubb, hvor sukker er litt mer avrundet i krystallene og litt lettere å bruke. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller hvis man har veldig tynn hud, så er sukker det beste. Sluttresultatet føles likt.