Til toppen

SanMagnesium 150g Pulver

Varenummer: N35453
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Holum Consulting

ink. mva.

San Magnesium er mineraler og vitaminer i pulverform. Kosttilskuddet inneholder magnesium fra sjøvann og naturlig vitamin C fra Acerola. C-vitamin er med for å beskytte magnesium i sin aktive form fordi C-vitamin er en antioksidant. I tillegg inneholder SanMagnesium bor, selen, vitamin B₆, samt B12 og folat i biotilgjengelig metylform. 

Oppgitt innhold per 5 gram

Innhold mengde % av RI
Magnesium 350 mg 93%
Vitamin C 100 mg 125%
Vitamin B6 0,7 mg  50%
Vitamin B12 9 µg 360%
Folat 200 µg 100%
Bor 1 mg -
Jod  225 µg 150%
Selen 100 µg 181%
     
Ingredienser: Marint magnesium (-hydroksid fra sjøvann), oligofruktose, dekstrose, fruktose, inulin, acerola (Malpigia Punicifolia), sitronjuicepulver, surhetsregulerende middel (eplesyre), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), borsyre, Quadrefolic glukosamin salt (folat), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), søtstoff (stevioglykosider), kaliumjodid, natriumselenitt, metylkobalamin.

Anbefalt døgndose: røres ut i vann og tas til måltid, gjerne et proteinrikt måltid. 

Voksne fra 18 år: 1 måleskje (5 gram)

Unge 11-18 år: 4 gram

Barn 3-11 år: 1,5 gram

Småbarn 1-3 år: 1 gram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Bør ikke brukes av gravide og ammende. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til elektrolyttbalanse

Magnesium bidrar til normal energiomsetning

Magnesium bidrar til nervesystemets og musklenes normale funksjon

Magnesium bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner

Nyhet

BetterYou Magnesium Sleep Lotion 180ml

Better You Magnesium sleep lotion er en konsentrert magnesiumkrem med magnesiumklorid som tas opp via huden, samt lavendel og kamille for avslappende effekt og bedre søvn. Produktet brukes som en vanlig bodylotion og egner seg godt for sensitiv hud. Opptak av magnesium via huden er en enkel og vitenskapelig bevist metode for å tilføre magnesium til muskulaturen. 5 ml (4 pump) gir minimum 120 mg magnesium. Produktet er dermatologisk testet, vegansk og trygt for gravide og barn. Magnesium medvirker i minst 325 kjemiske reaksjoner i kroppen og støtter blant annet kalsiumopptak, vedlikehold av beinstruktur og tenner, samt normalt nervesystem og psykologisk funksjon. Magnesium er spesielt viktig for normal muskelfunksjon. Eteriske oljer av lavendel og kamille gir avslappende effekt og roer ned ved stress.
N36137

Bio Life Magnesium - bringebærsmak 226g Pulver

Magnesium fra Bio Life med herlig bringebærsmak. Bio Life Magnesium pulver inneholder den lettopptakelige magnesiumforbindelsen, magnesiumsitrat. Magnesiumsitrat er en organisk form hvor magnesium er bundet til sitronsyre for å kunne fordøyes og utnyttes. Sitratformen gjør at man er mindre avhengig av magesyrenivået ved inntaket.
N34778

Plantforce Vegansk Magnesium Pasjonsfrukt 150g Pulver

Plantforce Vegansk Magnesium er et magnesiumpulver laget av magnesiumkarbonat (utvunnet fra havvann) og sitronsyre (fra non-GMO sukkerroer). Magnesiumpulveret løses enkelt opp i litt vann. Når pulveret blandes i vann skapes høyopptakelig ionisk magnesiumsitrat via en reaksjon mellom magnesiumkarbonat og sitronsyre. Flytende mineraler absorberes bedre enn tabletter fordi tabletter er avhengige av magesyre for å ionisere. Ionisk magnesiumsitrat er lettere å oppta og er derfor ikke avhengig av magesyre.
N33212

SHIFT Magnesiumpulver 120g

SHIFT Magnesiumpulver består av et patentert magnesiumbisglysinatchelat som har et meget effektivt opptak og en høy utnyttelse i kroppen. Denne formen for magnesium er skånsom for magen, har ingen smak, og er enkel å innta ved å blande i vann eller annen valgfri drikke.
N35842