Til toppen

Sitruspresse i tre, 15 x 4cm

Varenummer: N35737
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Ukko

ink. mva.

Enkel og elegant sitruspresse i tre. Veldig hendig i bruk på alt av sitrusfrukter, enkelt å presse ut saften av frukten.

Grønnsaksbørste

Grønnsaksbørste laget av naturlige materialer som bøk og plantefiber. Med denne børsten rengjør du enkelt grønnsakene dine og andre matvarer før du tilbereder de. Børsten har en grovere del og en mykere del. Veldig praktisk!
N35736

Honningskje av kirsebærtre

Honningskje av kirsebærtre. Skjeen er 15 cm lang. Diameter på det tykkeste er ca.2,5 cm.
N35027

Kakeunderlag Ubleket, 24 stk

If You Care kakeunderlag er ikke klorbleket, de kan komposteres og de er fremstilt av FSC sertifisert skog. Kakeunderlaget passer perfekt til å ha under kaker og paier, veldig lettvint! Kakeunderlagene har et fett- og vannavstøtende silikonbelegg, som er fremstilt av naturlig silikon, utvunnet fra sand og kvarts. Det vil derfor ikke avgi giftstoffer, og inneholder heller ikke fluorstoffer. Størrelse på ett kakeunderlag: Ø 23 cm
N35681

Oppvaskmiddel, økologisk med sitronduft 400ml

Oppvaskmiddel fra Greenscents som dufter superfriskt av sitrus. Oppvaskmiddel beriket med Aloe vera for å ta vare på huden din, og satt sammen av ingredienser som er trygge for både mennesker, dyr og vann-økosystemet. Naturlig effektiv og fylt med kraftig rengjøringskraft. Greenscents har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden.
N34535