Skip to main content
Til toppen
-30% på kosttilskudd Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Sjokolade

Her finner du et stort utvalg økologiske sjokolader i alle varianter. Finn alt fra desserter, varm sjokolade, riskaker med sjokolade til nydelig vegansk prisvinnende lukseriøs sjokolade med unik smak. Sjokoladene er allergivennlige og du finner sjokolade uten både melk, gluten og helt veganske varianter. Hva blir din nye favoritt? 

Visning
Sorter
Nyhet
Happi Oat M!lk Plain Chocolate Bar 40g

Happi Oat Milk Plain Chocolate er en nydelig, kremete sjokolade laget på havremelk og med mindre sukker enn vanlig sjokolade. Denne plantebaserte sjokoladen kan nytes av alle som ikke ønsker eller kan spise melkeprodukter. Happi Oat handler om god kvalitet og god samvittighet for bonde, produsent, forbruker og miljøet. Emballasjen er bærekraftig og sjokoladene har høyt kakaoinnhold som gjør at det er mindre sukker i sjokoladene.

N36485
Nyhet
Happi Oat M!lk Orange Chocolate bar 40g

Happi Oat M!lk Orange Chocolate bar er en rik, kremete sjokolade med et hint av appelsin. Sjokoladen er fri for melk og helt plantebasert. Appelsinsjokoladen har minimum 46,5 % kakao.

N36487
Nyhet
Happi Oat M!lk Salted Caramel Chocolate bar 40g

Happi Oat M!lk Salted Caramel Chocolate er en rik, kremete sjokolade laget på havremelk, og med deilig salt karamell. Helt plantebasert og vegansk!

N36488
Nyhet
Happi Oat M!LK Cacao Nib Crunch Chocolate bar 40g

Happi Oat melkefri sjokolade med knasende sprø biter med kakaonibs! Happi Oat er plantebaserte sjokolade laget på havremelk. Nyt en rik og kremete sjokolade! Resirkulerbar emballasje. Inneholder 46,5% kakao.

N36489
Happi Oat M!lk covered Honeycomb Nibbles 100g

Happi Oat M!lk covered Honeycomb Nibbles er perfekte som snacks og kos hjemme eller på farten. Små, deilige og sprø sjokoladebiter.

N36481
Happi Oat M!lk covered Almond Nibbles 100g

Happi Oat M!lk covered Almond Nibbles er perfekte som snacks og kos hjemme eller på farten. Sjokoladetrekte, deilige mandler til å knaske på. Happi Oat er helt fri for melk og laget på glutenfri havremelk.

N36483
Happi Oat M!lk Chocolate Buttons 100g

Happi Oat M!lk Chocolate Buttons er sjokoladeknapper laget av havremelk. Rik og kremet plantebasert sjokolade. Happi sjokoladeknapper passert perfekt til baking. Eller nyt kremete deilig sjokolade rett fra posen – som forresten er fullt resirkulerbar.

N36476
Nyhet
Happi Oat M!lk Plain White Chocolate Bar 40g

Nyt en deilig melkefri hvit sjokolade! Happi Oat M!lk Plain White Chocolate Bar er rik, kremete og laget på havremelk! Emballasjen er resirkulerbar.

N36477
Nyhet
Happi Oat M!lk White Raspberry Chocolate bar 40g

Hvit sjokolade med frysetørkede bringebær, laget med havremelk! Sjokoladen er rik, kremete og med friske innslag fra de frysetørkede bringebærene. Plantebasert og fri for melk.

N36478
Nyhet
Happi Oat M!lk Salted Caramel Hot Choc Spoon twin pack 80g

Kos deg litt ekstra med HAPPi-sjokoladeskjeer! Sjokolade på skje som gir en kopp deilig varm sjokolade! Melkefri, rik sjokolade med salt karamell, helt plantebasert. Hver pakke inneholder 2 sjokoladeskjeer = 2 porsjoner varm, rik sjokolade

N36479
Happi Oat M!lk Plain Hot Chocolate Spoon twin pack 80g

Det er på tide å kose seg med HAPPi-sjokoladeskjeer! Sjokolade på skje som gir en kopp deilig varm sjokolade! Hver pakke inneholder 2 sjokoladeskjeer = 2 porsjoner varm, rik sjokolade

N36480
Sukrin Dark Chocolate 65% 85g

Sukrin Dark Chocolate har en fyldig kakaosmak og en myk konsistens. Sjokoladen er melkefri og med naturlig søtning fra Sukrin og stevia så er det ikke tilsatt sukker. Det gir en sjokolade med lavt innhold av karbohydrater og langt færre kalorier enn mange andre sjokolader. Sukrin Dark Chocolate har 65% kakaoinnhold og er i tillegg naturlig rik på jern.

N36397
Min side