Til toppen

Spectrumzyme 90 kapsler

Varenummer: N36425
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Bredspektret enzymkompleks
  • Vegetabilske kilder
  • Vegan

BioCare Spectrumzyme er et bredspektret enzymkompleks for bruk til alle hovedmåltider. Alle enzymene er fra vegetabilske råvarer. Produktet er stabilt i magesyre og virker fordøyelsesfremmende i en bred variasjon av pH-verdier.

Innhold per kapsel
Papain 5 PTU
Protease 4,5 PTU
Bromelain 60 GDU
Glutenprotease 3,5 PU
Laktase 1625 LU
Amylase 300 AU
Lipase 87,5 LU
   
Ingredienser: Fyllstoff (cellulose), papain, protease, bromelain, glutenprotease, laktase, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), amylase, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), lipase.

Anbefalt bruk: 1 kapsel til hvert hovedmåltid. Brukes bare til måltider. Har ingen effekt om den tas utenom måltid. 

Vis forsiktighet ved kolitt, gastritt eller andre sårdannende plager i mage/tarm. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares svalt og tørt, og utilgjengelig for barn.

Polyzyme Forte® (Enzyme Complex) 90 Vegkapsler

Polyzyme Forte fra BioCare er et bredspektret kompleks av enzymer fra vegetabilske kilder og inneholder bromelain, lipase, protease, amylase, cellulose, laktase og maltase, sammen med levende melkesyreproduserende bakterier (Lactobacillus acidophilus). Fordøyelsesenzymer kan bidra til å bryte ned mat, som protein, karbohydrater og fett, til mindre partikler klare for absorpsjon. De kan også bidra til å bryte ned visse sukkerarter, for eksempel laktose.
N35215

ProVen Daglig & Enzymer 30 Kapsler

ProVen Daglig & Enzymer inneholder Lab4, en veldokumentert gruppe av gode melkesyrebakterier og enzymer. Studier gjennomført i Cambridge, Sheffield, Swansea, Southampton og Cardiff har bekreftet at ProVen Probiotics Lab4 melkesyrebakterier bidrar til å støtte fordøyelsessystemet og styrke immunforsvaret. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Egnet for Vegetarianere og Veganere. 
N34712

Shift Zym Bredspektret 60 Kapsler

Shift Zym består av aktive enzymer som assisterer fordøyelsen og virker normaliserende på mage- og tarmfunksjonene. Enzymer øker næringsopptaket, og gir deg mer energi og overskudd da maten fordøyes effektivt med et lavere energiforbruk. Shift Zym er et bredspektret enzymkompleks for en effektiv fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett. Shift Zym (tidligere: SuperZym) var det første komplette enzymtilskuddet på det norske markedet, spesialutviklet for et nordisk kosthold.
843354

Super Digestaway 60 Vegkapsler

Super Digestaway fra Solaray er et plantebasert enzymkompleks med virkning i et bredt pH-område, aktivt i de forskjellige pH-miljøene i mage og tarm. Inneholder i tillegg aminosyren glutamin (fremstilt ved mikrobiologisk gjæringsprosess) og en blanding av fordøyelsesstøttende urter.
N32609