Til toppen

SuperNaturlig D3 40µg 100 Tabletter

Varenummer: N34834
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

SuperNaturlig-D3 er et naturlig, vegetabilskD-vitamin tilskudd. D-vitamin er viktig for kroppen vår. Kroppen kan lage D-vitamin hvis den utsettes for tilstrekkelig med sollys. De aller fleste er avhengig av å få i seg D-vitamin gjennom kosten eller i form av tilskudd hvis man ikke spiser tilstrekkelig med fet fisk. SuperNaturlig-D3 gir D-vitamin fra en særegen viltvoksende type lav som er ekstra rik på vitamin-D3. Dette vitaminet er vegetabilsk og er egnet for veganere/vegetarianere.

 

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin-D3 (kolekalciferol) 40 mcg 800%
     
Fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (di-kalsiumfosfat), fortykningsmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), naturlig vitamin-D3 fra lav (kolekalciferol), medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).    

 

Anbefalt daglig dosering fra 11 år: 1 tablett 

Døgndosen bør ikke overskrides. Skal ikke brukes av barn og unge under 11 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Fordeler ved SuperNaturlig-D3:- Viktig for oppbygging og vedlikehold av skjelett, tenner og muskler - Viktig for immunforsvaret - Sikrer opptaket av kalsium og fosfor i tarmen - Nødvendig for en normal celledeling - Høykonsentrert dagsdose - Tas lett opp i kroppen - 100% vegetabilsk og naturlig - Velegnet for vegetarianere og veganere