Til toppen

SuperNaturlig D3 80µg 100 Tabletter

Varenummer: N34835
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

SuperNaturlig-D3 er et naturlig, vegetabilsk og høykonsentrert D-vitamin tilskudd. D-vitamin er viktig for kroppen vår. Kroppen kan lage D-vitamin hvis den utsettes for tilstrekkelig med sollys. De aller fleste er avhengig av å få i seg D-vitamin gjennom kosten eller i form av tilskudd hvis man ikke spiser tilstrekkelig med fet fisk. SuperNaturlig-D3 gir D-vitamin fra en særegen viltvoksende type lav som er ekstra rik på vitamin-D3. Dette vitaminet er vegetabilsk og er egnet for veganere/vegetarianere.

 

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin-D3 (kolekalciferol) 80 mcg 1600%
     
Fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (di-kalsiumfosfat), fortykningsmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), naturlig vitamin-D3 fra lav (kolekalciferol), medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).    

 

Anbefalt døgndose fra 18 år: 1 tablett.

Døgndosen bør ikke overskrides. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

D-vitamin er viktig for oppbygging og vedlikehold av skjelett, tenner og muskler, samt for normal funksjon i immunforsvaret. Vitamin D sikrer opptaket av kalsium og fosfor i tarmen og er nødvendig for en normal celledeling.