Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Thyroid Complex - TH207 60 Vegkapsler

Varenummer: N35598
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

BioCare Thyroid Complex er en kombinasjon av kraftfulle ingredienser, deriblant jod og selen for støtte til skjoldbruskkjertelen, samt niacin (Vitamin B3) og vitamin C for energiomsetning. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon, samt til normal kognitiv funksjon og nervesystemets normale funksjon. Jod bidrar til normal energiomsetning og til å opprettholde normal hud. Selen bidrar til skjoldbruskkjertelens og immunsystemets normale funksjon. Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C og niacin bidrar til normal energiomsetning.

Oppgitt innhold per døgndose 2 kapsler

Innhold mengde % av RI
Vitamin A 2500iu 750 µg RE 94
Vitamin C 130 mg 163
Tiamin / Vitamin B1 14 mg 1273
Niacin / Vitamin B3 40 mg NE 250
Selen 20 µg 36
Jod (fra kelp) 154 µg (220 mg) 103
Sibirsk Ginseng 70 mg -
Lakrisrot 36 mg -
L-Glycin 30 mg -
L-Tyrosin 30 mg -
L-Glutamin 14 mgf -
Amylase 75 AU -
Cellulase 7,5 CU -
Lipase 87,5 LU -
Protease 0,35 CPU -
Amylase 75 AU -
     

Ingredienser: Kelpekstrakt (Ascophyllum nodosum), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), kalsiumaskorbat, magnesiumglukonat, fyllstoff (cellulose), sibirsk ginseng rot (Eleutherocus senticosus), nikotinamide, lakrisrot (Glycyrrhiza glabra), L-tyrosin, L-glycin, abntiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), tiaminHCL, L-glutamin, retinylpalmitat, L-selenometionin, amylase, cellulase, lipase, protease.

Anbefalt døgndose for voksne: 1 kapsel 2 ganger daglig med mat eller drikke. 1 til frokost og 1 til lunsj.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og ammende. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Hormoner i balanse

Hormoner i balanse er en håndbok om hormoner, og målet er å lære deg hvordan forskjellige systemer fungerer i kroppen og hvordan du kan påvirke dem til din fordel. Her får du et innblikk i viktige hormoner som er knyttet til din metabolisme (forbrenning) og hvordan disse påvirker din kropp, helse, vekt og hvordan du generelt har det. Kjønnshormonene er utrolig viktige for vår velvære og får dertil stor plass i boken. Hormoner i balanse er skrevet av Martina Johansson som er forfatter av mange bøker og doktorand i medisinsk forskning. Her har hun tatt et dypdykk i alt som påvirker kroppens hormonproduksjon. Boken henvender seg hovedsaklig til kvinner og er et fantastisk verktøy for alle som vil få hormonene til å jobbe for deg; Hormoner i balanse er stikkordet for et godt liv.
N35664