Til toppen

Torpedol, PEA Comp 30 Vegkapsler

Varenummer: N35280
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Torpedol® inneholder palmitoyletanolamid (PEA) som er et naturlig endogent fettsyreamid, samt gurkemeie, rosenrot og B-vitaminer. Ingrediensene i Torpedol® har flere funksjoner relatert til nerve- og immunsystemet, samt til ledd og søvn. Vitamin B1, B6 og B12 bidrar til nervesystemets normale funksjon. B6 og B12 bidrar til å reduserer tretthet og utmattelse, samt til normal funksjon i immunsystemet. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde ledd. Rosenrot bidrar til normal søvn. PEA betegnes som et Cannabimimetic – d.v.s. et stoff som etterligner både fyto- (CBD) og endocannabinoider (f.eks. Anandamid). I motsetning til fytocannabinoidene er PEA et naturlig forekommende stoff i kroppen, og det er helt trygt å innta.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde % av RI
Palmitoyletanolamid 300 mg  
Gurkemeieekstrakt 100 mg  
- hvorav kurkuminoider 20 mg  
Rosenrotekstrakt 50 mg  
- hvorav rosaviner/salidrosider 1,5 mg/0,5 mg  
Tiamin (B1) 0,55 mg 50%
Vitamin B6 0,7 mg 50%
Vitamin B12 1,25 µg 50%
     

Ingredienser: Palmitoyletanolamid (OptiPEA®) med erteprotein, gurkemeieekstrakt (Curcuma longa (Meriva®)) med solsikkelecitin, rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea), tiaminhydroklorid, pyridoksinhydroklorid, cyanokobalamin. Konsistensmidler (magnesiumsalter av veg. fettsyrer). Vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose). 

Anbefalt døgndose voksne: 1 kapsel.

Døgndosen bør ikke overskrides. Anbefales ikke til barn, gravide og ammende uten i samråd med lege. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.